For 147 jyske eFodbold-hold bliver indersideafleveringerne og driblingerne blandt andet foretaget med tommelfingrene i foråret.

For første gang nogensinde er DBU Jylland nemlig klar med et turneringstilbud til dem der (også) vil prøve fodboldtalenterne af i en virtuel arena, når der skal dystet i PlayStation-spillet FIFA i en stribe rækker, som bliver sammensat af DBU Jylland.

Nu ligger de 147 holds kampprogram klar – for DBU Jyllands fire regioner har netop præsenteret puljerne for den første udgave af eFodbold-turneringen.

Flest sønderjyder griber controlleren
Fordelingen af hold i den nye eFodbold-turnering fordeler sig således, at antallet stiger jo længere man kommer ned mod syd. Således er der 19 hold tilmeldt i DBU Jylland Region 1, 31 hold i Region 2, 48 hold i Region 3 og 49 hold i Region 4, som dækker det syd- og sønderjyske område.

Turneringen er opdelt i følgende årgange: U8-U12, U13-U16 og U17+, og de feste tilmeldinger er kommet i den yngste af grupperne, hvor 69 hold er klar til at sætte strøm til forårssæsonen.

Mange klubber har tilmeldt sig, men der er alligevel nogle klubber, hvor det spritnye initiativ har vundet større indpas end andre:

Løgstør IF og Aalborg Fremad har tre hold med hver (Region 1)
Resen/Humlum IF har fem hold med (Region 2)
Hørning IF har fem hold med (Region 3 klub)
Vojens BI har seks hold med (Region 4)
Glejbjerg SF har fem hold med (Region 4)

Sådan finder du puljerne

Du kan finde de forskellige eFodbold-puljer på to forskellige måder her på dbujylland.dk. I Begge tilfælde skal du benytte den særlige søgeboks, som du finder på forsiden under det store billede i toppen.

1. Du søger på det pågående tilmeldte hold og vælger rækken/rækkerne, der hedder eFodbold.

2. Du trykker på Række/Resultat og vælger enten DBU Jylland Region 1, DBU Jylland Region 2, DBU Jylland Region 3 eller DBU Jylland Region 4 i ”Vælg forbund eller Union”. Herefter går du ned i ”Vælg aldersgruppe” og vælger enten ”U12” for at få puljen i U8-U12, ”U16” for at få holdene i U13-U16 eller ”Senior” for at få holdene i U17-Senior.

Du kan også søge lige her.