Ole Weiersøe er vant til at lave alverdens klubarbejde primært i korridorerne i Bredballe IF. Men lørdag 11. januar blev han tvunget frem i rampelyset til DBU Jyllands delegeretmøde i MCH Herning Kongrescenter.

Han blev nemlig hædret med DBU Jyllands Ungdomslederlegat foran de cirka 300 fremmødte klubledere fra store dele af Jylland.

Ole Weiersøe har siden 1997 været tilknyttet Bredballe IF som frivillig. Først som holdleder på diverse ungdomshold, og som årene er gået er han blevet mere og mere involveret i klubbens øvrige arbejde. Nu tæller hans opgaver alt fra vedligehold af klubbens områder og hjemmeside til baneopkridter og formand.

Engagementet har dog helt fra starten af, og er det stadig, været i ungdomsfodbolden. Ole Weiersøe har været ungdomsformand i 20 år. Det er en rolle, han fortsat bestrider.

”Ikke til at slippe af med”
Den ihærdige blæksprutte blev overrasket med prisen i Bredballe IF før jul. Her mødtes han som vanligt med de andre frivillige i ”Klub Frivillig” for at ordne alt forebyggende arbejde i og omkring klubben. Men den mangeårige formand for hovedforeningen i Bredballe IF, Niels Erik Rasmussen, tog ordet for at overlevere prisen til Ole Weiersøe. Og det blev ikke gjort uden humor.

- Mange andre stopper jo deres frivillige virke, når deres børn stopper i klubben. Men dig kunne vi ikke slippe af med, lød det blandt andet fra Niels Erik Rasmussen.

Dog var der også flotte ord fra formanden for hovedbestyrelsen til formanden for fodboldbestyrelsen.

- Hele klubben har gavn af Oles måde at være på og hans seriøsitet omkring alt. Klubben kan ikke undvære Ole, det kan ikke lade sig gøre, lød det også fra Niels Erik Rasmussen.

Med prisen følger en udlandstur for to til en af herrelandsholdets udekampe i det kommende år.

Stort tillykke til Ole Weiersøe.

Her kan du se en video, hvor Ole Weiersøe bliver overrasket med den fornemme hæder.