MENU

Klassisk indefodbold er stadig et hit

Flere tusinde hold er stadig med, når den traditionelle indefodboldturnering starter op. Tilmeld dit hold senest 20. september.

Klassisk indefodbold er stadig et hit
Vær opmærksom på tilmeldingsfristen for indefodbold, der allerede lurer her i september (foto: LLN Press).

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Bander. Måltavle. Dommerbord.

Tiden tæller ubønhørligt ned på haluret. Bolden danser på trægulvet, inden den spilles via banden til en medspilller, der svedende sender den i et lop ind i netmaskerne.

Den helt traditionelle indefodboldturnering lever stadig i bedste velgående, idet 3000 hold stadig foretrækker det klassiske spil hos DBU Jylland. Og selvom efterårssolen stadig har magten udenfor og græsset er grønt, så er det nu tid til at tilmelde klubbens hold til vinterens indefodboldturnering.

Tilmeld via KlubOffice senest 20. september
Indefodboldturneringen foregår i dit lokalområde og administreres også lokalt af DBU Jyllands regioner. De alleryngste spiller på tværs af hallen, men langt de fleste rækker spiller helt klassisk indefodbold. Vi tilbyder indefodbold helt fra U5/U6 og op til Veteraner/Superveteraner.

Tilmeldingsfristen er 20. september (dog anderledes i region 3) og tilmeldingen foregår i KlubOffice.

Sådan spiller vi indefodbold i dit lokalområde

Indefodbold
Turneringen udbydes fra U6 til Superveteraner. I børnerækkerne spilles der fire stævner i alt. I ungdoms- og seniorrækker spilles der tre indledende stævner inden regionsfinaler og jyske mesterskaber. Tilmeldingen er åben.
Se mere her

22. september
Har du spørgsmål? Kontakt Region 1 på mail region1@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910  
Region 1 (Nordjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Indefodbold
Turneringen udbydes for alle aldre. Alle hold spiller som udgangspunkt tre indledende stævner – dog spiller U5 til U12 både piger og drenge fire stævner. Fra U13 kvalificerer de to bedste hold fra hver pulje sig til regionsfinalerne. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
20. september
Har du spørgsmål? Kontakt Region 2 på mail region2@dbujylland.dk eller telefon 8939 9920  
Region 2 (Vestjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Indefodbold
Udbydes til både drenge og piger fra U5 og opefter. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde sig de runder, der passer det enkelte hold. I en del ungdoms- og seniorrækker afvikles regionssemifinaler, regionsfinaler og jysk mesterskab. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
Løbende
Har du spørgsmål? Kontakt Region 3 på mail region3@dbujylland.dk eller telefon 8939 9930  
Region 3 (Østjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Indefodbold
Udbydes fra U6 til Superveteraner. Der spilles turnering i alle rækker. I ungdoms- og seniorrækker spilles der desuden regionsfinaler og jysk mesterskab. I Region 4 spilles der med toårige årgange i ungdomsrækkerne. Det vil sige, at der bliver spillet U13, U15, U17 og U19 Drenge samt U13, U15 og U18 Piger. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
20. september
Har du spørgsmål? Kontakt Region 4 på mail region4@dbujylland.dk eller telefon 8939 9940  
Region 4 (Syd- og Sønderjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

Se alle DBU Jyllands vintertilbud lige her: 

Log ind