DBU Jyllands studietur 2020 går til evigt farverige og fodboldpassionerede Brasilien, og du kan stadig nå at sikre dig en billet til Rio de Janeiro. 

Du kommer bag kulissen og helt tæt på træning, spillerudvikling og kamp i en af landets største klubber, Botafogo. Her skal vi overvære træning af børn og unge samt klubbens hold i den bedste liga. På programmet er også en Botafogo-hjemmekamp på det olympiske stadion, Estádio Olímpico Nilton Santos.

Derudover kommer du til at overvære minimum tre kampe på højeste niveau på ikoniske Maracanã Stadion – verdens måske mest berømte fodboldstadion – og møde legender fra brasiliansk landsholdsfodbold.

Få et unikt indblik i en unik fodboldkultur og tag masser af inspiration med hjem. Skynd dig, for der er et begrænset antal pladser på turen.

Praktiske informationer
Afrejse: 24. januar 2020
Hjemkomst: 3. februar 2020

Pris: 14.995 kroner. Ønskes enkeltværelse koster det 3.000 kroner ekstra.

Inkluderet i prisen:

  • Flybilletter
  • Overnatninger i dobbeltværelse på hotel inkl. morgenmad
  • Et fælles aftensmåltid, hvor hele gruppen er samlet
  • Entré til tre kampe på højeste niveau
  • Transport i Rio de Janeiro
  • Tolk og rejseleder


Bemærk! Deadline for tilmelding er onsdag den 4. november 2019.

Der er kun plads til 20 deltagere på studieturen, og pladserne vil blive besat efter først-til-mølle. Tilmeldingen er bindende, og du vil blive opkrævet bindende betaling umiddelbart efter tilmelding. Turen gennemføres kun ved minimum 10 betalende deltagere. 

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til studieturen, er du velkommen til at kontakte klubrådgiver Svend Pedersen på telefon 2123 5430 eller mail svpe@dbujylland.dk.