MENU

Kæmp for brysterne ved at spille et fodboldstævne

På Lyserød Lørdag den 5. oktober arrangeres tre fodboldstævner i Jylland, hvor der samles penge ind til Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Støt Brysterne’. Der spilles 5 mod 5 på banerne, så er I fx et hygge-/motionshold, et Fodbold Fitnesshold eller et 7-mandshold, er dette måske lige noget for jer?

Kæmp for brysterne ved at spille et fodboldstævne
AF: Sarah Hoffmann//

Lørdag den 5. oktober 2019 afholder Kræftens Bekæmpelse ’Lyserød Lørdag’. Her samles der penge ind til kampen imod brystkræft. I denne anledning er tre jyske klubber vært ved et fodboldstævne, hvor alle de penge, der samles ind, går til kampagnen ”Støt Brysterne”. Stævnerne arrangeres i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold.

Holdenes fodboldmæssige niveau er fuldstændigt underordnet til disse stævner. Faktisk er meningen med dem, at alle, også folk der stort set ikke har spillet fodbold før, skal kunne være med. Denne dag er fokus på at have det sjovt, spille for en god sag og at være med til at samle en masse penge ind. Deltagerholdene deles selvfølgelig op efter niveau, så det bliver en god og sjov oplevelse for alle.

Det koster 700 kr. at deltage, og man må være maksimum otte spillere på et hold (fem på banen ad gangen).

De tre jyske værtsklubber
I Jylland arrangeres tre forskellige stævner lørdag den 5. oktober, og følgende klubber lægger baner, tid og store frivillige kræfter i dagen:

Du kan læse mere om hvert enkelt stævne ved at klikke på klubben ovenfor. Det er også via ovenstående links, tilmelding foregår. Der er tilmeldingsfrist mandag den 16. september 2019.

Stævnet i Holsted er for både mænd og kvinder, imens stævnerne i Hjørring og Lyseng kun er for kvindehold.

En del af en større national indsats
De tre jyske stævner er en del af en større national indsats på dagen, hvor i alt syv klubber landet over arrangerer fodboldstævner i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold for at støtte den gode sag. Læs mere om Lyserød Lørdag på Bevæg dig for livet – Fodbolds hjemmeside eller på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.


Log ind