MENU

FC King George-træner: Bliver fedt at spille mod Van der Vaart

Bo Brejnrod er træner for det Serie 4-mandskab, der i aften får besøg af den tidligere stjernespiller, Rafael van der Vaart. Træneren glæder sig til kampen men vil ikke give verdensstjernen ekstra opmærksomhed.

FC King George-træner: Bliver fedt at spille mod Van der Vaart
FC King George er en rendyrket breddeklub, men i aften får de altså besøg af selveste Rafael van der Vaart. Foto: Privat.

AF: Bob Gisselmann, DBU Jylland Kommunikation//

Fra Estadio Santiago Bernabéu til Veldtofte Idrætspark i Esbjerg.

Kontrasten kan praktisk talt ikke blive større for den tidligere verdensstjerne, Rafael van der Vaart, der i aften tørner ud for Esbjerg fB’s mandskab i Serie 4.

Modstanderen er FC King George, der har Bo Brejnrod i trænerteamet. Han ser frem til mødet med den navnkundige fodboldspiller.

- Det bliver fedt for spillerne at møde sådan en gut. Det må give en masse gejst og inspiration. Det er jo ikke hver dag, man får lov at spille mod en legende. Det er i hvert fald noget, jeg glæder mig til, siger han.

Tøffe-typer skal stoppe ham
Bo Brejnrod forklarer, at FC King George har to Tøfting-typer på midtbanen, som skal forsøge at stoppe Rafael van der Vaart, så han ikke får tid til at diske op med lækkerier.

- Uanset hans alder og kampform, så fornægter hans kvalitet sig ikke. Hans teknik mister han jo ikke lige pludselig. Hvis han som forventet ligger på midtbanen, skal vores to midtbanespillere sidde tæt på ham og komme ind på kroppen af ham, så han ikke kommer i gang med sit spil. Han er ikke så hurtig, men hans afleveringer kan splitte vores forsvar, siger han og tilføjer, at de ellers forsøger at gribe kampen an, som de plejer.

- Han skal ikke have ekstra opmærksomhed. Der er trods alt 11 spillere på hvert hold, lyder det tørt fra træneren.

Anderledes omklædningsrum
Jacob Drachmann Haag er formand i FC King George. Han glæder sig også til mødet med den hollandske stjernespiller.

- Vi har mødt holdet flere gange før, og det er et hold med mange tidligere elitespillere fra især EfB. Men vi har alligevel aldrig mødt SÅ stor en stjerne før. Med deres styrke i nærkampene og Rafael van der Vaarts kvalitet i indlæggene bliver de drønfarlige på alle dødbolde, siger han og fortæller følgende om faciliteterne:

- Vores bane er faktisk ret god, så den skal nok passe fint Rafael van der Vaart. Men vores omklædningsrum er nok noget anderledes end det, han er vant til, siger han grinende.

Der er arrangeret en testimonialkamp for Rafael van der Vaart 13. oktober på Volkspark i Hamburger SV, hvorfor han har brug for kamptræning. Seneste kamp for ham ligger næsten et år tilbage for Esbjerg fB i Superligaen.

Serie 4-kampen spilles i aften torsdag 22. august på Veldtofte Idrætspark i Esbjerg klokken 19.00.

Log ind