MENU

Nyt børneudvalg vil styrke klubmiljøet

De unge fodboldspillere skal lære at klæde om og bade i Seest Boldklub. Det er første skridt i børneudvalgets mission om at skabe et bedre klubmiljø.Kim Møller Rahlf (tv), Øyvind Johansen (i midten) og Jesper Enggaard har gået forrest i kampen for en ny klubkultur sammen med det øvrige børneudvalg i Seest Boldklub. Foto: Privat

Tidligere når børnene i Seest Boldklub skulle spille fodbold, kom de omklædt, smed deres habengut under et halvtag og løb så på banen. Når de bagefter skulle hjem, tog de tasken og forlod klubben.

Det ærgrede blandt andre Kim Møller Rahlf, at børnene ikke klædte om sammen. Det har han altid selv gjort, og han har haft mange gode stunder i omklædningsrummet med sine holdkammerater både før og efter strabadserne på banen.

Derfor har han, sammen med et temmelig nyt børneudvalg, sat sig for at ændre. De opfordrer trænere og forældre til at ankomme med børnene i hvert fald et kvarter før træning, så spillerne kan klæde om sammen.

- Når de er sammen i omklædningsrummet både før og efter selve fodboldspillet, så giver det et bedre sammenhold. Vores mission er at styrke det sociale samvær for spillerne, uden at det altid handler om fodbold, siger Kim Møller Rahlf.

Omklædningstid = kvalitetstid

Den 43-årige fodboldmand er selv træner for klubbens U9 Drenge, og langsomt er retningslinjerne ved at give gevinst på hans hold.

- Det tager tid at ændre en kultur. Det har vi hele tiden været klar over. Men nu omklæder og bader i hvert fald halvdelen af mit hold sammen hver gang. De er glade og positive over for det og hygger sig sammen, nærmest nogle gange lidt for meget, lyder det med et lille grin fra Kim Møller Rahlf. Han fortsætter:

- Det er en god og hyggelig måde at afslutte fodboldtræningen. Og nogle gange klæder de forskellige årgange om sammen, og så lærer de hinanden at kende og bliver mere tolerante over for hinanden, siger han.

Kim Møller Rahlf og resten af børneudvalget, der har omkring halvandet år på bagen, fortsætter ihærdigt kampen for en stærkere klubkultur.

- Næste step er at få endnu flere til at klæde om. Og på lidt længere sigt vil vi gerne have mere liv i klubhuset.

Læs også

Video: 18-årige Oliver er unik ildsjæl
Video: Velkommen i Herning KFUM
88-årig holdleder er still going strong
Aabenraa-drengs hjerte banker for Løjt
Jyske frivillige bygger selv indendørs kunstgræsbane

Log ind