MENU

Lad børnene spille på kunstgræs

For de ældste børnerækker er der mulighed for at spille udendørs vinteren igennem. DBU Jylland tilbyder nemlig en kunstgræsturnering med fire stævner for både piger og drenge. Tilmeldingsfrist 14. oktober.

foto: Henrik Bjerregrav
foto: Henrik Bjerregrav

Har dit hold ekstra lyst til at spille udendørs fodbold – også om vinteren? Så har vi det helt rette tilbud til hold i U11- og U12-rækkerne, både for drenge og piger.

Fire stævner på kunstgræs fra november til marts, så I holder gang i spillerne og i den udendørs spillestil.

Tilmelding foregår via KlubOffice og sidste frist for tilmelding er 14. oktober.

God matchning til alle stævner

I drengerækkerne udbydes kunstgræsturneringen i to niveauer i hver årgang (A og B), og der ombrydes efter hvert stævne. Ombrydningerne sikrer en god matchning til næste stævne.

- Det betyder, at vi reelt set ender ud i mange flere niveauer, så alle hold skulle gerne få en masse jævnbyrdige kampe, forklarer Steffen Lynge Pedersen fra DBU Jylland Turneringer.

I pigerækkerne udbydes dog kun et enkelt niveau i hver årgang.

Sådan spilles stævnerne

Ved hvert af de fire stævner spilles tre 8-mandskampe pr. hold og datoplanen ser således ud:
  • 3./4. november 2018
  • 24./25. november 2018
  • 26./27. januar 2019
  • 2./3. marts 2019
Såfremt I har mulighed for at stille en kunstgræsbane til rådighed, så hører vi meget gerne fra jer. Send en mail til Steffen Lynge Pedersen med hvilke tider, I har mulighed for at booke, samt pris.

DBU Jylland sørger for at koordinere turneringen med puljesammensætning, kampprogram, dommerbestilling og banebooking inkl. betaling heraf. Se meget mere om kunstgræsturneringen her

Tilmelding foregår via KlubOffice senest 14. oktober.

Vintertilbud og tilmeldingsfrister

Centralt
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Kunstgræsturnering
Den centrale kunstgræsturnering afvikles for U11 og U12, både drenge- og pigerækker. Deltag i fire stævner over vinteren med tre kampe på kunstgræs hver gang. Ombrydning mellem hvert stævne sikrer god matchning. Bemærk: Man kan godt deltage, selvom man ikke selv har en kunstgræsbane til rådighed! Tilmeldingen er åben.
Se mere her
14. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Steffen Lynge Pedersen på mail stef@dbujylland.dk eller telefon 8939 9991
 

Se mere om alle vore vintertilbud lige her:  

Log ind