MENU

Aabenraa-drengs fodboldhjerte banker for Løjt

Selv om Kasper Stoof er født, opvokset og stadig bosiddende i Aabenraa, dyrker han sin fodboldpassion udenbys. Som teenager faldt han for Løjt IF, og i dag er den 27-årige serie 3-spiller både træner, kampfordeler og bestyrelsesmedlem i klubben.Et af Kasper Stoofs mange frivillige hverv i Løjt IF er som træner for U15 drengene. Foto: privat

I 2008 blev Kasper Stoof fra Aabenraa lokket til at spille fodbold i Løjt IF af en gymnasiekammerat. Tilknytning til den lille by uden for Aabenraa havde han ikke, men vennens anbefalinger var tilstrækkeligt.

Siden er Løjt IF kun blevet en større del af 27-årige Kasper Stoofs liv. Han spiller på klubbens serie 3-hold, og der til kommer et omfattende repertoire af frivillige poster. 

- Det er bare et kanont sted at spille fodbold. Og så er der et rigtig godt socialt netværk, som fylder rigtig meget for mig og gør, at jeg hellere end gerne vil bruge en masse timer derude, lyder det fra Kasper Stoof.

Bliver glad af frivilligt arbejde
Når han ikke selv træner eller spiller kamp, står han i spidsen for klubbens to U15 drengehold, og her stopper det frivillige engagement ikke. 

Kasper Stoof er kampfordeler for alle hold, og så er han medlem af bestyrelsen. Tre til fem gange i ugen tager han turen til Løjt.

- Det giver mig så meget glæde i hverdagen: For eksempel hvis man har haft en hård dag på arbejde og så kommer ud til de her drenge, der bare elsker at spille fodbold, siger den ihærdige frivillige, der til daglig arbejder som kommunikationskonsulent i Aabenraa Kommune. 

Kærligheden til fodbold driver ham
For Kasper Stoof falder det helt naturligt at give noget tilbage til en forening, der har givet ham mange gode oplevelser. 

- Jeg elsker, at folk gider træne mit hold og stå for alle andre ting i klubben, så jeg vil også gerne give lidt tilbage, siger han. 

Og så motiverer det ham at samarbejde med gode venner og bekendte i Løjt IF. Men den største drivkraft for Kasper Stoof er kærligheden til fodbold: 

- I bund og grund elsker jeg fodbold så meget, at jeg gerne vil bruge min tid på det – både som træner og i bestyrelseslokalet. Jeg ved, de andre brænder lige så meget for det, som jeg. Vi gør det, fordi vi elsker fodbold og ikke kan lade være, lyder det fra ildsjælen.

Læs også
Video: 18-årige Oliver er unik ildsjæl
Video: Velkommen i Herning KFUM
88-årig holdleder er still going strong

Log ind