Mindeord om Jan V. Kjær

Jan V. Kjær, dommerpåsætter i DBU Jylland, er død efter længere tids sygdom. Læs mindeordene fra DBU Jylland her.

Dødsfald

”Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at vores gode kollega og dommerpåsætter Jan V. Kjær er afgået ved døden efter længere tids sygdom.

Jan har været ansat som Dommerpåsætter i DBU Jylland siden 1. januar 2013, hvor han har varetaget dommerpåsætningen i Dommerområde 4. Jan har altid ydet en fantastisk indsats og service overfor både klubber og dommere. Med en ukuelig optimisme og altid højt humør, var Jan respekteret og velanset hos alle parter i dommerverdenen. Jan stod altid klar til at hjælpe både klubber og dommere såfremt, der var udfordringer med påsætningen. Ingen opgave var for stor for Jan, og ofte trådte han selv til som dommer for at få påsætterkabalen til at gå op.

Som kollega, var Jan ligeledes velanset. Med hans åbne, positive sind og høje faglighed, bidrog han i den grad til at højne kvaliteten af det dommerfaglige arbejde. Samtidig stod han altid klar til at hjælpe en kollega i nød, og sagde sjældent nej til at tage en ekstra tørn på dommervagten. Med hans altid smittende humør og sarkastiske humor bidrog Jan altid til den gode stemning. Lige til det sidste holdt han humøret højt, og i bedste Jan Kjær stil var en af afskedsreplikkerne ”Jeg vil ikke begraves på en lørdag, for så kommer der ingen til min begravelse, eller også har vi ingen dommere til at dømme kampene”.

Jan var fuldt bekendt med, at hans sygdomsforløb i sidste ende ville koste ham livet. Alligevel formåede han at bevare en ukuelig optimisme og et positivt livssyn, der for os andre i perioder forekom helt overrumplende, men også utrolig livsbekræftende.

Vi kommer til at savne Jan som dommerpåsætter, men endnu mere som god og skattet kollega.

Æret være Jans minde”.


Jakob Bille
Dommerchef
DBU Jylland


Log ind