MENU

Tag hele familien med til bold og bad

Slut vintersæsonen af for klubbens børnehold med indendørs fodboldstævne efterfulgt af en sjov tur i badeland. Badecup foregår i Skive den 3.-4. marts og i Skærbæk den 10. marts fra U6 og opefter.

Fotos: Henrik Bjerregrav / Colourbox
Få en anderledes fodboldoplevelse til Badecup i starten af marts (fotos: Henrik Bjerregrav / Colourbox)
 

 
Giv de yngste indendørs fodboldspillere en god oplevelse sammen med hele familien.

Til Badecup spiller man først nogle indendørs fodboldkampe, hvorefter fornøjelserne fortsætter i badelandet samme sted. Tilbuddet gælder alle børnehold fra U6.

3.-4. marts i Skive


DBU Jylland Region 2 står bag Badecup i Skive, hvor de ældste børnerækker spiller lørdag den 3. marts og de yngste søndag den 4. marts. Efter fodboldkampene er der frit slag i KCL Badeland, hvor der er ekstragode billetpriser til fans (lig med forældre, søskende, m.fl.) netop denne dag.

Holdgebyret er kr. 350,- inkl. 8 badelandsbilletter og tilmeldingsfristen er mandag den 19. februar via KlubOffice, staevner.dk eller mail til Region 2-kontoret.

Se meget mere om Badecup i Skive her

10. marts i Skærbæk

Arrangøren af Badecup i Skærbæk er DBU Jylland Region 4, som tilbyder indefodbold for de yngste og futsal for de ældste. Også her inkluderer stævnet en dukkert i svømmehallen i Skærbæk Fritidscenter med gode billetpriser til medfølgende familiemedlemmer.

Holdgebyret er kr. 300,- inkl. 7 svømmebilletter og tilmeldingsfristen er tirsdag den 20. februar via KlubOffice.

Se meget mere om Badecup i Skærbæk her
  

Log ind