MENU

Tag dommerkort på kun to weekender

Har du lyst til at opleve fodbold fra en ny vinkel og tør du udfordre dig selv? Så er dommergerningen måske noget for dig. Der afholdes Dommergrundkursus i hele Jylland i den kommende tid, og du kan læse mere om kurset og tilmelding her.Med DBU's Dommergrundkursus i bagagen er du rustet til at dømme dine første fodboldkampe. Foto: www.fodboldbilleder.dk
Det kan godt være, at højsæsonen for fodbold på græs ligger et godt stykke ude i fremtiden, men netop nu er det højtid for dommeruddannelse. 

Hvis du kunne du tænke dig en ny, udfordrende rolle i fodboldfamilien, er dommergerningen måske noget for dig. 

På bare to weekender kan du gennemføre DBU’s Dommergrundkursus samt en afsluttende elektronisk test og blive klar til at løbe på banen med fløjte i hånden i den kommende sæson. 

Vejledning og hjælp i dine første kampe
Fodboldloven udgør det primære indhold i den teoretiske del af undervisningen, som også giver dig en masse viden om den praktiske del af dommergerningen.

I dine første (typisk) tre kampe har du en vejleder med på sidelinjen, som også er med til at ruste dig til at være dommer. I starten påsættes du 11-mands ungdomskampe.

Nedenfor kan du se, hvor der afholdes Dommergrundkursus i den kommende tid. Du kan tilmelde dig ved at klikke på bynavnet.

Sted Start Slut Tilmeldte Ledige pladser
Silkeborg 20. januar 28. januar 12 Lukket for tilmelding
Haderslev 3. februar 18. februar 14 2
Tønder 10. februar 18. februar 1 15
Tilst 3. marts 11. marts 6 10
Varde 17. marts 25. marts 1 15

Bemærk, at man kan påbegynde dommergrundkursus som 14-årig, men at det er et krav at være fyldt 15 omkring eksamenstidspunktet.

Den samlede pris for Dommergrundkurset er bare 1.990 kroner, som dækker undervisning, materialer, lovbog, eksamen samt forplejning. Flere fodboldklubber tilbyder finansiering af dommerkortet for deres medlemmer, så det er værd at undersøge.

Mere information om DBU's dommeruddannelse
DBU Dommergrundkursus
Når du har bestået dit dommergrundkursus ligger der en stribe tilbud om videreuddannelse klar i DBU’s strukturerede dommeruddannelse

Allerede dommer? 
Videreuddan dig på ”Dommeren som leder 1”, der afholdes fem steder i Jylland i marts. Se mere her.

Log ind