Delegeretmødet 2019 endeligt fastlagt

DBU Jyllands delegeretmøde 2019 er nu endeligt programsat til lørdag den 5. januar i Herning. Konceptet ”Fodboldens Dag” fastholdes også efter positive tilbagemeldinger fra klubberne.

Delegeretmøde-2019 på plads

Herning bliver også hjemsted for DBU Jyllands delegeretmøde i 2019.

Datoen for arrangementet bliver lørdag den 5. januar, og DBU Jyllands bestyrelse har desuden besluttet at fastholde konceptet, ”Fodboldens Dag”, som blev afprøvet for første gang i 2018.

Beslutningen skyldes ikke mindst en meget positiv tilbagemelding fra de deltagende klubber.

Tilbagemeldingerne er primært kommet via en deltagerundersøgelse. Her tilkendegiver 64,9 procent af de adspurgte bl.a., at de fandt afviklingsformen i 2018 bedre i forhold til tidligere år.

Nytårskur gentages også

Der bliver også Nytårskur igen i 2019. Arrangementet afholdes fredag den 4. januar, altså aftenen inden delegeretmødet.

Det ligger dog endnu ikke fast, hvem der bliver oplægsholder. I 2018 stod borgmester i Viborg, Ulrik Wilbek, for indholdet, og tidligere er deltagerne bl.a. blevet inspireret og underholdt af Luna Christofi, Lynge Jacobsen, Morten Olsen, Anders Agger og Lykke Friis.

”Fodboldens Dag” dækker over en ny mødeform med workshops om formiddagen, mens selve delegeretmødet afvikles om eftermiddagen.

Det overvejes dog netop nu internt i DBU Jylland, om workshop-elementet skal forkortes en smule i forhold til 2018, da hele arrangementet - incl. delegeretmødet - skal være afsluttet senest kl. 16.00 af hensyn til de klubber, der kommer langvejs fra.



Log ind