MENU

Peter Møller gæster nytårskuren

Fredag den 4. januar 2019 byder DBU Jylland på nytårskur med gule ærter og gæstetaler Peter Møller på menuen - dagen før delegeretmødet i Herning. Få svar på dine spørgsmål - tilmeld dig allerede nu.

foto: fodboldbilleder.dk
Peter Møller er en mand med mangesidede fodbolderfaringer og mon ikke vi får en anekdote eller to til DBU Jylland Nytårskur? [foto: fodboldbilleder.dk)
 


Endnu en gang står en af de første weekender i januar i klubledernes tegn. Fredag den 4. januar lægger DBU Jylland ud med årets nytårskur i Herning Kongrescenter og lørdag er Fodboldens Dag inkl. delegeretmødet på programmet.

  TILMELD ONLINE HER   

DBU Jyllands nytårskur anno 2019 er lagt i hænderne på en særdeles fodboldkompentent herre, Peter Møller. Peter Møller har haft en lang karriere som professionel fodboldspiller i både Danmark og udlandet, ligesom han har optrådt for det danske landshold. Efter en mangeårig karriere indenfor sports-TV er han nu DBU's nye fodbolddirektør.

Arrangementet starter i Herning Kongrescenter fredag den 4. januar 2019, kl. 19.00 med indlægget fra Peter Møller. Der er også mulighed for efterfølgende at stille Peter spørgsmål. Herefter spisning fra kl. 20.30.

Styrk dit netværk i fodboldens verden

En bonus ved nytårskuren er, at du møder masser af ligesindede fra fodboldens verden, så du har mulighed for at debattere den frivilliges hverdagsvilkår eller bare danne netværk med dem, du finder et fællesskab med.

Der er mulighed for at overnatte på Hotel Scandic og dermed være klar til lørdagens delegeretmøde i god tid. Tilmeld online her

Se meget mere om nytårskuren og Fodboldens Dag på dbujylland.dk/fodboldensdag 

Log ind