Region 3: Gert gør forskellen i Hadsten SK

I Hadsten SK har de en trofast mand, som aldrig siger nej til en opgave – og sådan har været siden 2006. Gert Jensen er klubbens mand, og han er fortjent modtager af Jyske Banks og DBU Jylland Region 3's ”Gør en forskel-pris 2017”


Gert Jensen (i midten) modtager Jyske Banks og DBU Jylland Region 3's "Gør en forskel-pris 2017" af Jeppe Liboriussen (t.v.) og Morten Lübker. Foto Bob Gisselmann.


Gert Jensen fra Hasten SK fik af Jeppe Liboriussen fra Jyske Bank og Morten Lübker fra DBU Jylland Region 3’s bestyrelse overrakt Region 3’s ”Gør en forskel-pris 2017”.

Gert Jensen er en særdeles fremtrædende person i og omkring Hadsten SK. Klubformanden tager sig af rigtig mange ting i hverdagen, fx sponsorpleje, tøjaftaler, fundraising, nyheder på hjemmesiden, klubbladet og kontakt til Favrskov Kommune.

Manden bag ny kunstgræsbane

Gert Jensen har ydet et stort stykke arbejde i klubben med flere forskellige kasketter, blandt andet udvalgsformand, træner, bestyrelsesmedlem og ikke mindst altså som formand siden 2013. Senest har han været hovedmanden bag etableringen af en kunstgræsbane, som forhåbentlig er klar til indvielse i løbet 2018.

Derudover er Gert Jensen frivillighedsambassadør i Favrskov Kommune, hvor han har været med i idrætssamvirket, heraf fire år som formand, fremgår det videre i indstillingen fra klubben.

- Det er en person, jeg kender rigtig godt, så derfor stemte jeg naturligvis ikke på ham, lød det ironisk fra Morten Lübker under overrækkelsen.

Anerkender andre frivillige

Klubmanden gør en dyd ud af at anerkende klubbens frivillige kræfter og forsøger at gøre det nemmere at være en del af Hadsten SK’s frivilligkorps.

I tider hvor mange søger ekstra frivillige hænder, er det altid værdifuldt med en trofast klubmand, som altid sætter klubbens ønsker over egne. Sådan en ildsjæl er Gert Jensen, der ikke finder nogen opgave for stor eller lille til at kaste sig over.

- Kort sagt, så siger Gert aldrig nej til en opgave for klubben, lød det afsluttende fra Morten Lübker.

Gert Jensen modtager sammen med æren et diplom, en termokande og 4000 kroner.

Log ind