Seriehold scorede 5 gange men tabte med 15 mål

Serie 5-holdet fra Allingaabro IF havde en lidt speciel fredag aften. I deres kamp mod FC Glesborg kom de på tavlen hele fem gange. Men de fik alligevel en ordentlig øretæve.

Ankesag

Der er gang i netmaskerne når Allingaabro IF spiller i Serie 5.
Danmarks mest underholdende fodboldpulje?

Måske er det Serie 5, pulje 120, hvor bl.a. Allingaabro IF slår sine folder.

Det kom senest til udtryk i fredags, hvor hjemmeholdet fra Allingaabro kom på tavlen hele fem gange. Men alligevel tabte med 15 mål. 5-20 stod der på tavlen, da dommens slutfløjt lød.

- De fleste fra FC Glesborg er jo divisionsspillere i håndbold, så de har jo en kondition som ind i helvede, lyder det fra Allingaabro IF-træner, Daniel Olsen, et par dage efter nederlaget.

4-4 ved pausen

I kampen mod FC Glesborg fik Allingaabro IF en fin start, hvor de både var foran 3-0 og 4-1. Og ved pausen var stillingen 4-4.

- Med til historien hører, at Glesborg brænder fire hundredeprocentschancer i løbet af de første 20 minutter, og vi har en del unge og ældre spillere som konditionsmæssigt ligger lidt under, hvad de bør. Derfor har vi svært ved at holde niveauet i en hel kamp, lyder det fra Daniel Olsen, som også selv var på banen. Uden dog at imponere.

- Jeg fylder 40 år næste gang, og min hurtighed er på niveau med en snegl, siger han og understreger, at humøret dog ikke fejler noget, trods nederlaget.

- Vi holder humøret oppe. Vi prøver at genetablere seniorholdet i klubben efter ti år uden seniorfodbold, så resultaterne skal også ses i det lys, fortæller Daniel Olsen, som dog godt kunne efterlyse lidt mere træningspli hos sine spillere.

- Jeg har bl.a. modtaget et afbud fra en spiller, fordi han skulle danse lancier, lyder det undrende fra træneren.

Underholdende pulje

Generelt er der tale om en yderst underholdende pulje. Mens Allingaabro IF på sidstepladsen i gennemsnit scorer to mål og lukker 11 ind, så ender FC Glesborgs kampe i gennemsnit med cifrene 5-3.

Og i det hele taget bærer puljen præg af masser af tjubang-fodbold.

- Vi spillede 2-6 mod Rougsø FF og har egentligt ikke problemer med at finde nettet. Men jeg kan ikke helt forstå, at man ikke kan vinde en fodboldkamp, som man scorer fem mål i, siger Daniel Olsen, som har fået en del røg for det store nederlag.

- Jeg var på loppemarked i Glesborg i går. Det var en ubehagelig oplevelse, lyder det grinende fra Daniel Olsen.

Log ind