Fornyet håb for flere kvindehold

Team Viborg har været nødt til at trække et hold i kvindernes 1. division, og det kan nu give en håndsrækning til hold længere nede i rækkerne


Der er håb endnu for en udvalgt skare af kvindehold, der kan kapitalisere på en udtrækning i 1. division. Foto: Fodboldbilleder.dk
Som beskrevet tidligere på dbujylland.dk har Team Viborg været nødsaget til at trække deres hold i 1. division for kvinder, og det gav en række mulige scenarier for kvinderækkerne. Sæsonen er nu så småt afgjort, og derfor kan holdene nu finde ud af, om de har vundet noget på udtrækningen.

Udgangen på sæsonen er som følger:

Kvindeserie Vest
Udtrækningen i 1. division har fået en positiv indvirkning på Kvindeserie Vest, hvor et af holdene kunne undgå nedrykning på trods af en syvendeplads i puljen. Det bliver Mejrup GU eller Vorup, der klarer frisag, som syvende bedste hold i pulje 271. 

Jyllandsserien
I Jyllandsserien er det nu afgjort, at den bedste syver klarer frisag og dermed bliver oppe. Det er endnu ikke afgjort, hvem der løber med den ære.

Serie 1
Nedrykningspillet i Serie 1 er også blevet påvirket af udtrækningen i de øvre rækker, og derfor er det den dårligste firer i puljerne samt alle femmere og seksere, der må en tur i Serie 2, når sæsonen er færdigspillet. 

Log ind