Region 2: Flot hæder til Spjald IF

En imponerende indsats på pigeområdet og et værdisæt til klubbens trænere, ledere og forældre er blot et par af årsagerne til, at Spjald IF torsdag aften blev kåret som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 2.



Stolte klubledere fra Spjald IF modtog den ærefulde hæder i Aulum onsdag aften. Foto: Sidsel Reitz Krarup
Der bor 1200 mennesker i Spjald. De 500 af dem spiller fodbold i den lokale fodboldklub, Spjald IF.

Når man ser på klubbens indsats, er det vanvittige tal nok ikke nogen tilfældighed. Klubben yder nemlig et imponerende stykke arbejde for at rekruttere og fastholde de mange spillere på klubbens baner.

For den indsats blev klubben hædret som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 2 onsdag aften i Aulum Fritidscenter.



Spjald IF har særligt godt fat i pigespillerne. Foto: Søren Palmelund

Bred vifte af tiltag

Spjald IF er ikke kommet sovende til de flotte resultater. Det har krævet masser af knofedt.

Ikke alene har Spjald IF opført en kunstgræsbane for egne midler, de kan også prale af at have en multibane, ligesom de arbejder målrettet med et godt trænings- og kampmiljø igennem et værdisæt for klubbens trænere, ledere og forældre.

Den indsats har været med til at gøre klubben til den tredje største i Ringkøbing-Skjern Kommune og især på pigesiden har Spjald IF godt fat. Her er klubben nemlig den, som suverænt har flest medlemmer.

- Spjald IF har f.eks. nedskrevet i sit værdisæt, at klubben lægger stor vægt på, at både klubbens piger/kvinder og drenge/mænd behandles ens og har de samme vilkår, lød det fra Johanne Louise Møller Berg under motiveringen.

- Herudover er klubben vel nærmest landskendt for sit store fodboldstævne Ramsing Cup, som bliver afholdt hvert år, lød det videre fra Johanne Louise Møller Berg.

Spjald IF fra repræsenteret ved Jørgen Vig, Ingrid Møller Andersen og Lasse Mortensen - og med hæderen fulgte et stort banner til synliggørelse af præstationen.

Log ind