Behold de unge - få tips på roadshow

Få tips til fastholdelse af de unge fodboldspillere. DBU Jyllands roadshow starter i Horsens mandag den 7. marts - tilmeld dig senest fredag.

Ungdomsfodbold 2.0
Det er stor konkurrence om teenagernes gunst (foto: fodboldbilleder.dk)
 

 
Ungdomfodbold 2.0 hedder det nyeste tiltag indenfor den svære kunst at vinde slaget om teenagernes gunst. Fodboldklubben er i teenageårene i skarp konkurrence med fritidsjob, skole, kammerater og mange andre tidsrøvere.

På et roadshow i Loungen i Forum Horsens kan du mandag den 7. marts få tips og tricks til at lave din klubs egen skræddersyede strategi til at fastholde de unge fodboldspillere i klubben. Vi kan røbe på forhånd, at flere af elementerne går på sociale tiltag, for det er dokumenteret fra bl.a. undersøgelser i otte "best-practice"-klubber, at det er her, teenagerne kan vindes.

Tilmeld til roadshow i Horsens senest fredag

Genkender du problemstillingen med at fastholde de unge i klubben, så tilmeld dig roadshowet, som foregår på mandag, kl. 18-21, hvor du blandt andre kan opleve ungdomsforsker Søren Østergaard forklare nogle af løsningerne helt konkret og lige til at tage med hjem i din egen klub.

Deltagelse i roadshowet koster kr. 100,- pr. person og inkluderer også en sandwich med en vand til. Tilmeld online her.

Roadshows fortsætter Jylland rundt

Har du ikke mulighed for at deltage i Horsens på mandag, så byder Ungdomsfodbold 2.0-karavanen på tre jyske roadshows mere i starten af april:

Mandag den 4. april i Vejen, kl. 18-21.30 - tilmeld her senest 29. marts
Tirsdag den 5. april i Holstebro, kl. 18-21.30 - tilmeld her 30. marts
Tirsdag den 12. april i Aalborg, kl. 18-21.30 - tilmeld her 6. april

Se mere


Socialt samvær skal stoppe frafald i ungdomsfodbolden
Ungdomsfodbold 2.0
Ny inspiration til at fastholde ungdomsspillere




Log ind