Intet afgjort i nedrykningskabale

Den ændrede struktur i Danmarksserien forventes ikke længere at få større betydning for nedrykningen fra de jyske serierækker. Endnu er alt ikke afgjort, men det ser lyst ud for de jyske hold.


Spillet om ekstraordinære nedrykningspladser i de jyske serierækker er snublende nær en afgørelse (foto: fodboldbilleder.dk)
 


Mens de jyske seriehold i disse dag kæmper om de eftertragtede oprykningspladser og de frygtede nedrykningspladser, så er det ikke alt, de selv kan afgøre. En ny struktur i Danmarksserien spøger nemlig i kulissen og den har potentiale til at skabe ekstraordinære nedrykningspladser, også ned gennem de jyske serierækker. Vi har fulgt udviklingen weekend for weekend og resultaterne i den forgangne runde i 2. division og Danmarksserien, pulje 2 var igen gode set med jyske briller.

- I værste tilfælde set med jyske briller rykker der nu kun 8 vesthold ned fra Danmarksserien, og hvor minimum de to hold er fra Fyn, da Marstal/Rise og B 1909 ikke kan nå de jyske hold. Dvs. 6 jyske hold ned, svarende til 2 ekstraordinært ned. De stiplede streger i Jyllandsserien 2 er derfor rykket nu, da nr. 3 og 4 ikke længere kan komme i farezonen, forklarer Ole Frandsen fra DBU Jyllands turneringsafdeling.

Det ser dermed optimistisk ud med hensyn til, at der slet ikke skal ekstraordinært rykkes nogle ud, da der formentlig kommer 2 øst-hold ned fra 2. division og Vejgaard har også 2/3 chance for at tage oprykningspladsen via 2. pladsen i Danmarksserien, pulje 3.

- Jeg har hele tiden udtalt, at jeg forventer en nulløsning for de jyske seriehold og det tror jeg fortsat på, slutter afdelingsleder Ole Frandsen.




  





Log ind