Få træningsfif af landstræneren

Åge Hareide gæster DBU Jylland den 22. september, og du kan være med. Tilmeld dig allerede i dag.



Nu har du chancen for at møde landstræner Åge Hareide. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Midt i landsholdets travle efterårsprogram, der byder på de første fire i rækken af VM-kvalifikationskampe, har landstræner Åge Hareide afsat tid til at lægge vejen forbi Tilst.

Torsdag den 22. september 2016 kan du opleve ham på helt tæt hold, når DBU Jylland inviterer til trænerseminar under overskriften ”Landsholdets spillestil: Vigtige momenter i træningen” på DBU Hotel & Kursuscenter.

Inden den 62-årige nordmand blev præsenteret som dansk landstræner i december 2015, har han som træner vundet mesterskabstitler med Helsingborg IF, Brøndby IF, Rosenborg BK og senest Malmø FF. På seminaret vil Åge Hareide dele ud af sin store fodboldviden og trænererfaring, og deltagerne vil få et kig bag kulisserne på landsholdet og et særligt indblik i en af dansk fodbolds vigtigste trænerposter.

Program

Aftenens program giver dig rig mulighed for at stille spørgsmål til manden i spidsen for landsholdet. Men først står Åge Hareide for en lille times teoretisk oplæg efterfulgt af halvanden times træning, hvor han vil demonstrere en række af de træningsøvelser, han anvender på landsholdet.

Program
17.00 Velkomst
17.10
Teoretisk oplæg v/ Åge Hareide
18.00
Træning på banen med medier
19.30
Opsummering og spørgsmål til træningen
20.00
Spørgsmål fra deltagerne
21.00
Farvel og tak

Seminaret henvender sig primært til trænere for de ældste ungdomsårgange samt seniorhold, men alle interesserede trænere og klubledere er velkomne.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig arrangementet her

Deltagelse koster 350 kroner (inklusiv let forplejning), og sidste chance for tilmelding er mandag den 12. september 2016.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller telefon 8939 9954.

Log ind