Fodbold fra vugge til grav

Fodbold har en helt særlig tiltrækningskraft hos de helt unge, de ældre og alle indimellem. Fodboldens spændevidde er temaet i e-magasinet, Jysk Fodbold, hvor du blandt andet kan møde nogle af Jyllands yngste og ældste fodboldspillere.


Nu kan du helt gratis hente en ny udgave af Jysk Fodbold i App Store og Google Play.


Få ting kan som fodbold samle folk på tværs af køn, baggrund og ikke mindst alder. Fodbold er i allerhøjeste grad for alle, og det hylder vi i fodboldmagasinet, Jysk Fodbold, som netop er ude med et nyt nummer med et tema om fodboldens mangfoldighed.

Fodboldens store spændevidde er Per Lukassen et levende bevis på. Den 70-årige thybo spiller nemlig stadig fodbold på Serie 5-holdet i Sjørring Boldklub. Trods mere end 60 år som aktiv fodboldspiller, er der stadig sommerfugle i maven, når Per trækker i Sjørring-outfittet:

- Det er mærkeligt, jeg har den samme følelse inde i kroppen, når jeg skal ud og spille fodbold. Nu skal der saftsusme ske noget.

Læs hele historien om Per Lukassen og se videoreportage fra en af den rutinerede herres kampe i Serie 5.

Fra grå hår til små fødder

Men fodbold er naturligvis ikke kun for en ældre herre som Per Lukassen. Nej, i den anden ende af aldersspektret kan man finde endda meget unge fodboldspillere i SUB Sønderborg. Vi har besøgt klubben til et træningspas med de ”Små Fødder”, og det er i høj grad livsbekræftende. Som træneren for de 3-5-årige fodboldspillere siger:

- De har en fest. Det er jo også kun leg med en bold. Det er umuligt at organisere en træning, da ungerne bare render rundt med hver sin bold. Og det skal de have lov til, siger træner Poul Glindvad.

Kom med til en dejligt uorganiseret træning med de Små Fødder og se en livsbekræftende video med poderne.

Magasinets tema kommer også omkring et helt særligt hold på Mors, og du får en eksperts ord for, hvorfor fodbold er så populært herhjemme. Derudover er der som altid en række aktuelle og vedrørende klub- og personhistorier, samt træningsøvelser og videoer.

Hent magasinet her

Download Jysk Fodbold til din tablet eller smartphone lige her – selvfølgelig helt gratis.

Log ind