Drengetræning: Gør det sjovt at blive bedre

Fokus er på sjov træning og fastholdelse, når fodboldkommentator og IF Lyseng-træner Morten Bruun samt Kent Tornøe fra FC Midtjyllands akademi, er instruktører på DBU Jyllands seminar for drengetrænere til april.



Morten Bruun er til dagligt ungdomstræner i Lyseng IF. Hør hans alternative formel på fastholdelse Foto: Henrik Bjerregrav


Det skal være sjovt at komme til fodboldtræning. Måske særligt når det er de flygtige teenagere, som snører støvlerne.

Men hvordan strikker man helt konkret en fed fodboldtræning sammen til de drengehold, som til dagligt spiller i rækkerne fra U13 til U19? Og hvad kan man i øvrigt gøre, for at holde drengespillerne i fodbolden i en hverdag, hvor der er mange andre tilbud og fristelser?

Du kan få nogle bud på DBU Jylland Fodboldcenter den 10. og 11. april, hvor DBU Jylland inviterer dig indenfor til drengetrænerseminar.

Morten Bruun om fastholdelse

Store fodboldpersonligheder har ofte markante holdninger. Det gør sig i høj grad også gældende for Morten Bruun, der vil fortælle om sine succesfulde erfaringer med at fastholde teenagere i IF Lyseng. Hårde konkurrencevilkår til trods.

Morten Bruun, der blandt andet er kendt for sin rolle som kommentator på 6'eren, vil, på sin sædvanlige underholdende facon, give sit bud på, hvordan man med fordel kan arbejde med teenagere, der ikke er på et eliteniveau.

Fredagens oplæg vil give dig som trænerværktøjer til din dagligdag, når du skal håndtere kravene og forventningerne fra teenagere i alderen U13 til U19.

Konkrete øvelser til spændende drengetræning

Lørdag vil Kent Tornøe fra FC Midtjyllands akademi give sit bud på, hvordan man kan gøre træningen spændende i ungdomsårene, hvor det eller kan være sværest at fastholde interessen.

Kent Tornøe er træner på FC Midtjylland Fodboldakademi, og han har  igennem mange år samtidig været en dygtig og populær instruktør, som har afholdt og udviklet mange trænerkurser rundt omkring i Danmark.

Han vil, på den praktiske del af kurset, give dig øvelser og værktøjer med hjem som kan bruges i den daglige træning. For Kent Tornøe er det vigtig at man har det sjovt til træning, men man må også godt lære noget

Tilmeld dig her.

Program

Fredag d. 10/4-2015

17:30 Check in

18:00 Sådan fastholder vi teenagere v/ Morten Bruun

20:00 Aftensmad og netværk


Lørdag d. 11/4-2015

07:00 Morgenmad

08:00 Teknisk træning gennem konkurrence v/ Kent Tornøe

10:00 Kaffepause

10:30 Spiløvelser v/ Kent Tornøe

12:30 Sandwich-to-go

Tilmelding

Tilmeld dig her.


Log ind