Nyt seminar: Forny din C-licens

Som noget nyt kan jyske C-licenstrænere deltage i børnetrænerseminarer med særligt fokus på at opretholde sin C-licens. OBS: KURSERNE ER AFLYST PÅ GRUND AF FOR FÅ TILMELDINGER.


Så er der ny inspiration til børnetrænere med C-licens.


Nu udbyder DBU Jylland for første gang specifikke børnetrænerseminarer med fokus på opretholdelse af C-licens for de mange jyske trænere, som har erhvervet sig en sådan. På to seminarer den 31. maj i henholdsvis Stoholm og Skanderborg kan du nu optjene seks timer til det såkaldte C-refreshment.

Seminarerne tager deres udgangspunkt i, at du som C-licensindehaver allerede er godt klædt på til at stå for fodboldtræning af børn. Derfor er overliggeren hævet, og niveauet er højere end på et almindeligt børnetrænerseminar.

Teknisk træning med fokuspunkter

Temaet er instruktionsmomenter i den tekniske træning med særligt fokus på først aflevering/modtagning og siden dribling/finter i de to praktiske moduler på dagen. Imellem de to praktikmoduler vil der være gruppearbejde omkring nogle af de etiske/moralske dilemmaer, man som børnetræner kan stå i.

Dagen afsluttes med en debat og diskussion med overskriften ”Spillerudvikling vs. Holdudvikling”. Her bliver der rig lejlighed til at drøfte virkeligheden i forhold til de anbefalinger og holdninger, du har lært om på C-uddannelsen.

Unge, erfarne instruktører

Seminarerne ledes med kyndig hånd af henholdsvis Jacob Tind (A- og C-licens og talenttræner i Silkeborg IF og leder af SIF Fodboldskolen) og Rasmus Stenild (A- og C-licens og leder af AGF’s talentsamarbejde). De to DBU Jylland-instruktører er begge unge, men allerede erfarne, så der er garanti for at du vil få god udbytte af at deltage på seminaret.

Program til C-refreshment(seks timer):
  • Instruktionsmomenter i aflevering/modtagning
  • Gruppearbejde om moralske dilemmaer
  • Instruktionsmomenter i dribling/finter
  • Debat om ”Spillerudvikling vs. Holdudvikling”

Lyder det godt? Så tilmeld dig her:

Stoholm v/ Jacob Tind

Skanderborg v/ Rasmus Stenild

Log ind