Her er alle pokalvinderne

Der var 519 hold med, da 2014/15-udgaven af DBU Jyllands Pokalturnering blev fløjtet i gang for snart et år siden. Nu står 11 mestre tilbage. Se den komplette finale-oversigt her.

Pokaltitlen i U13 Piger-rækken endte på nordjyske hænder. Fortuna Hjørring (billedet) vandt med 2-1 over IF Lyseng i finalen. (Foto: privatfoto)

AGF (billedet) sikrede sig pokaltitlen i U13 Drenge-rækken. Aarhusianerne kom ganske vist bagud med 0-1 i finalen mod Vejle, men fik med hele fem efterfølgende scoringer kørt titlen sikkert i hus. Se VIDEO. (Foto: privatfoto)

Finalen i U14 Drenge mellem Horsens fS og Vejle Boldklub var efter accept fra begge hold henlagt til CASA Arena i Horsens, hvilket gav et ekstra pift til finalestemningen. Hjemmeholdet (billedet) sikrede sig pokal og medaljer med en 1-0 sejr. (Foto: privatfoto)

Varde IF’s U15 Piger snuppede sejren i finalen med en 2-1 over AC Silkeborg. Kampen blev for begge holds vedkommende spillet under svære betingelser på en meget regnvåd bane. (Foto: Elkjaerfoto.dk)

Skovbakkens anfører Laura Østergaard modtager DBU Jyllands pokal efter 3-2 sejren over Fortuna Hjørring i finalen i U17 Piger-rækken. (Foto: Peter Østergaard)

Tirsdag aften kunne Silkeborg IF lade sig hylde som vinder af U19 Drenge-rækken i FAXE KONDI Pokalen (DBU Jyllands Pokalturnering) 2014/2015.

Det skete via en finalesejr på 2-0 over Jammerbugt FC på Havndal Stadion.

Dermed er alle 11 pokalvindere i årets turnering fundet.

Det betyder samtidig, at der er sat punktum for det skarpe udskilningsløb, som begyndte for snart et år siden, hvor i alt 519 hold trådte ind i turneringen.

Fire finalepladser til Vejle

Vejle Boldklub har markeret sig ekstra flot i årets turnering ved at spille sig frem til hele fire finaler, både U13 Drenge, U14 Drenge, U15 Drenge og U16 Drenge. Det blev dog ”kun” til en enkelt pokaltitel – nemlig i U16 rækken, hvor IF Lyseng blev besejret med 4-1.

Hos pigerne kvalificerede Fortuna Hjørring sig tre til finaler, U13 Piger, U17 Piger og U19 Piger – og her blev det til en enkelt titel – nemlig i U13 Piger, hvor nordjyderne finalebesejrede aarhusianske IF Lyseng med 2-1.

Silkeborg IF spillede sig frem til to finaler - i U17 Drenge og U19 Drenge - og trak sig sejrrigt ud af dem begge.

6-0 13

Takket være samarbejdet med FAXE Kondi spilles der frem til et landsdækkende pokalmesterskab i de fleste af rækkerne (dog ikke U13 Piger og Drenge samt U16 Drenge). Derfor afvikles otte finaler på Farum Park i weekenden den 27.-28. juni. Der er med andre ord mulighed for endnu mere sølvtøj for de jyske pokalvindere.

Tilmelding til den nye pokalturnering

Hvis man ønsker at være med i den nye udgave af turneringen, som er et tilbud til de jyske ungdomshold fra U13 til og med U19, er det nu, at man skal melde sig til. Sidste frist er den 29. juni, og de første pokalkampe afvikles i august.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Lars Elkjær/Elkjaerfoto.dk m.fl.