Kandidaterne til delegeretmødet

Ole Ladefoged, Hans Mogensen og Peter Tornbo er DBU Jyllands kandidater til posterne som henholdsvis næstformand, kasserer og ordinært bestyrelsesmedlem på delegeretmødet i januar 2015.

Næstformand og kasserer på valg

Næstformand, Ole Ladefoged (til venstre) og kasserer, Hans Mogensen, er begge villige til genvalg på delegeretmødet i januar 2015.



På delegeretmødet lørdag den 10. januar 2015 skal de jyske fodboldklubber vælge personer til tre funktioner i DBU Jyllands bestyrelse: Næstformand, kasserer samt et ordinært bestyrelsesmedlem.

Nuværende næstformand Ole Ladefoged, 47 år og fra Næsbjerg og nuværende kasserer Hans Mogensen, 54 år og fra Kristrup, er begge villige til en ny periode på posterne.

Ole har siddet seks år som næstformand, mens Hans har været ansvarlig for økonomien i DBU Jylland gennem de seneste 10 år.

Endelig peger DBU Jyllands bestyrelse også på Peter Tornbo, nuværende formand for DBU Jylland Region 2, som ny kandidat til den ledige post som ordinært bestyrelsesmedlem. Denne funktion har stået ubesat siden marts, hvor Mette Nielsen efter eget ønske valgte at trække sig – bl.a. af for at kunne bruge sin energi på genoptræningen efter en trafikulykke i december 2013, hvor hun fik et kompliceret brud på den ene arm.

Peter er 47 år, bosat i Lemvig, direktør i Handelsbanken og har siddet som formand for DBU Jylland Region 2 siden november 2010. Derudover har han bl.a. en baggrund som mangeårig frivillig leder i foreningslivet og som klubrådgiver i DBU Jylland.

- Siden Mettes beslutning om at trække sig har bestyrelsen grundigt drøftet den fremtidige sammensætning og hvordan vi fremadrettet kan stille det stærkeste hold til gavn for vores klubber, forklarer DBU Jyllands formand, Bent Clausen, som tilføjer, at det er en enig bestyrelse, der står bag opstillingen af de tre.

- Peter Tornbo har via sin rolle som formand for Region 2 allerede plads i bestyrelsen, men derudover har han rigtig mange andre poster i både DBU Jylland og DBU – senest er han bl.a. valgt ind i DBU’s bestyrelse. Vi vil gerne fortsat gøre brug af Peters mange styrkeområder, men vi kan ikke bare blive ved med at fylde på. Det er jo fritid, og derfor kræver det en prioritering af både tid og ressourcer. Det er på den baggrund, at vi gerne vil have ham valgt til den ledige bestyrelsespost, hvilket samtidig vil betyde, at han i Region 2 kan overdrage opgaverne til en ny regionsformand, som kan dedikere fuld fokus på det regionale arbejde, uddyber Bent Clausen.

I sidste ende er det hele naturligvis dog op til de jyske klubber, som afgør sammensætningen af DBU Jyllands bestyrelse.

Det sker på delegeretmødet i MCH Herning Kongrescenter lørdag den 10. januar 2015, og her kan klubberne naturligvis også opstille alternative kandidater.

Tekst: Mads D. Larsen og foto: DBU Jylland Kommunikation

Log ind