MENU

DBU Jylland mister regionsformand

René Svendsen, formand for DBU Jylland Region 4 og DBU Jyllands Ungdomsudvalg, har sagt ja til et nyt og spændende job på Sjælland. Derfor trækker han sig fra sine frivillige poster i DBU Jylland.

Genvalg til Rene Svendsen på Region 4s årsmøde 2011 - flash

DBU Jylland mister desværre en af sine dygtige frivillige ledere.

René Svendsen, som bl.a. er medlem af DBU Jyllands bestyrelse, formand for DBU Jylland Region 4 og formand for Ungdomsudvalget i DBU Jylland, har sagt ja til en stilling som afdelingsleder på Søndervangskolen i Glostrup Kommune.

Det betyder, at han flytter fra Sønderjylland til Sjælland, og som en konsekvens heraf trækker han sig også fra sine frivillige poster i DBU Jyllands organisation.

- Jeg har været mere end almindelig glad for mine år i DBU Jylland og jeg mener også, at vi i fællesskab har nået gode resultater. Jeg har lært meget som frivillige leder og som leder gennem disse år i bestyrelsen, hvor jeg har mødt dybt kvalificerede og engagerede mennesker. Det har jeg været taknemmelig for. Men jeg vil gerne prøve noget nyt i mit arbejdsliv og mit liv i det hele taget. Derfor har jeg truffet denne beslutning, forklarer René Svendsen, der forlader en stilling som skoleleder på Varnæs Skole i Aabenraa Kommune, mens han foreningsmæssigt har været tilknyttet Gråsten Boldklub.

René Svendsen - der har været medlem af regionsbestyrelsen siden 2009 og regionsformand siden 2010 - tiltræder i sit nye job den 4. august. Derfor fratræder han med øjeblikkelig virkning sine poster i DBU Jylland.

Medlem af Region 4’s bestyrelse, Jens Christian Hansen, er konstitueret som midlertidig formand indtil det kommende årsmøde i november. I løbet af august vil regionsbestyrelsen tage hul på grundige drøftelser om en mere permanent løsning.

DBU Jyllands bestyrelse vil efter sommerferien forholde sig til de øvrige poster, som kommer til at stå ledige efter Rene Svendsens afgang. Bl.a.  funktionen som formand for DBU Jyllands Ungdomsudvalg.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: DBU Jylland Kommunikation

Log ind