MENU

Blog: Værn om fodboldens helte

De er brændstoffet og ilden, som giver de jyske klubber liv. De står på spring til alle slags opgaver i al slags vejr. De er i sandhed fodboldens helte. Det er naturligvis de frivillige, det drejer sig om.


Bent Clausen har begået endnu en blog. Denne gang om fodboldens helte. Foto: Henrik Bjerregrav.Fra begyndelsen af 2014 har Danmarks Idræts-Forbund anbefalet foreningerne at få en frivillig til at koordinere de øvrige frivilliges arbejde. En frivillig-ansvarlig. En opfordring som vi i DBU og lokalunionerne har taget op. Faktisk arbejder vi på at lancere en frivillighedsstrategi, som skal være med til at understøtte klubbernes arbejde med at rekruttere og fastholde frivillige, blandt andet ved at udnævne en frivillig-ansvarlig.

- Frivillige er klubbens vigtigste råstof, så det er utrolig vigtigt med fokus på dem. Hvis man ikke værner om de frivillige, risikerer man, de bliver overbelastede og til sidst takker nej til at bidrage til klubben, lyder det blandt andet fra DBU Jyllands formand, Bent Clausen.

Læs Bent Clausens interessante blog om fodboldens helte her.

Log ind