Giv dine trænerkompetencer et boost

På DBU Jyllands januar-seminar i Brønderslev får du blandt andet inspiration til udvikling af teknik, taktik og strukturering af træningen samt råd om skadesforebyggelse. Reserver en af de eftertragtede pladser allerede nu.



Mød blandt andre David Nielsen og Bo Henriksen, cheftrænere for henholdsvis Lyngby Boldklub og AC Horsens, på trænerseminaret i Brønderslev. Foto: www.fodboldbilleder.dk



Nu er det igen trænerens tur til at komme på træningsbanen.

Den første weekend i januar inviterer DBU Jylland traditionen tro til trænerseminar. Her kan du få kompetent vejledning og inspiration til den kommende sæson fra ledende trænere fra AC Horsens, AaB og Lyngby Boldklub. Landsholdets fysioterapeut bidrager med en anden vinkel på en god sæsonstart i en session om skadesforebyggelse.

Seminaret finder sted den 2.-3. januar 2016 i Brønderslev.

Du kan allerede nu sikre dig en plads på det populære seminar

Tekniske færdigheder, taktik og skadesforebyggelse

Lørdag åbner Bo Henriksen, cheftræner for AC Horsens, seminaret med at vise og fortælle, hvordan man kan arbejde med at udvikle spilleres tekniske færdigheder. Han giver desuden råd til, hvordan trænere kan motivere deres spillere til at præstere optimalt.

Jacob Friis, der er assistenttræner for AaB’s superligahold og cheftræner for klubbens U19 ligahold, sætter fokus på tekniske og taktiske dele af afslutningsspillet, som han behandler ud fra både et holdperspektiv og med den individuelle spiller for øje.

Sidst på lørdagen kommer landholdsfysioterapeut, Morten Skjoldager på banen med vejledning i skadesforebyggende træning. Han giver også eksempler på, hvordan man fastholder det høje fysiske niveau sæsonen igennem.

Opbygning af træning og defensive omstillinger

Lyngby Boldklubs cheftræner David Nielsen er på programmet om søndagen.

Den tidligere angriber, der har slået sine folder i flere danske topklubber som FCK og AaB samt en række udenlandske, vil fortælle om, hvordan man forbereder og strukturerer den optimale træning og hvilke overvejelser, man bør have i den forbindelse.

Dernæst sætter David Nielsen fokus på taktikken omkring defensive omstillinger.

Weekendens program

Lørdag den 2. januar 2016
Kl. 9.00 Morgenmad
Kl. 9.20 Velkomst
Kl. 9.30 Bo Henriksen, cheftræner AC Horsens Bet25 Liga
Hvordan arbejdes praktisk med de tekniske færdigheder 1. berøringer og vendinger, så færdighederne udføres optimalt? Hvilke overvejelser skal træneren gøre sig for at motivere og inspirere sine spillere til at præstere optimalt?
Kl. 12.30 Frokost
Kl. 13.30 Jacob Friis, cheftræner AaB U19 liga og assistenttræner AaB Alka Superliga
Når bolden bringes i mellemrummet mod et etableret forsvar, hvordan vil vi efterfølgende bringe os i afslutningsspillet? Hvilke individuelle som holdmæssige tekniske og taktiske kompetencer skal spillerne mestre for at lykkes i denne fase af spillet?
Kl. 16.30 Pause
Kl. 17.00  Morten Skjoldager, fysioterapeut AaB Alka Superliga og Danmark A-landshold
Hvilke fysiske træningsområder skal prioriteres ved den skadesforebyggende træning i sæsonopstarten? Hvordan sikres, at det opnåede niveau vedligeholdes i løbet af sæsonen?
Kl. 19.30  Middag
Kl. 20.30  Fodbold på kunstgræsbanen for dem, der ønsker at deltage
Søndag den 3. januar 2016
Kl. 9.00 Morgenmad
Kl. 9.30 David Nielsen, cheftræner Lyngby Boldklub Bet25 Liga
Hvilke overvejelser indgår i forberedelsen af det enkelte træningspas og hvordan opbygges og struktureres træningspasset optimalt? Hvilke aftaler indgår ved de defensive omstillinger, og hvordan skal spillerne agere i omstillingen?
Kl. 12.30 Frokost

(ret til ændringer forbeholdes)

Praktiske informationer

Hele seminaret afvikles hos Brønderslev Idrætsforening i BI-Centeret, Gl. Agdrupvej 17-23, 9700 Brønderslev.

De praktiske dele foregår på BI’s kunstgræsbane. Husk derfor varmt tøj.

Priser

Uden overnatning koster seminaret 1.295 kroner pr. deltager.

Med overnatning er prisen 1.495 kroner pr. deltager.

I begge tilfælde dækker prisen forplejning i løbet af de to dage.

Tilmelding

Book en plads på seminaret allerede nu. Tilmelding kan ske her, klubvis via KlubOffice eller individuelt på MitDBU.

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 22. december 2015.

B-refreshment

Hvis du har en B-trænerlicens, giver seminaret seks timers B-refreshment.

Spørgsmål?

Spørgsmål til trænerseminaret kan rettes til Henrik Mogensen på telefon 2323 3675 eller mail hmog@dbujylland.dk eller Kim Glad Andersen på telefon 3034 0096 eller mail kimg@dbujylland.dk

Log ind