Forårets vigtigste kamp for kvinderne

Landstræner Kenneth Heiner-Møller satser sikkert i forhold til forårets største og vigtigste opgave: EM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet i Prag den 4. april.

Det danske kvindelandshold skal den 4. april spille en vigtig kamp.  Nemlig EM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet, der er vurderet som Danmarks største konkurrent til at vinde puljen – og dermed adgang til slutrunden i Sverige i 2013. Landstræner, Kenneth Heiner-Møller, satser på en sejr – og han har sat et sikkert, men fleksibelt hold til at løse opgaven:

"Jeg har udover start-11-eren valgt spillere, som kan løse flere opgaver på banen. Det kan blive meget afgørende at vi er fleksible – dels i forhold til hvordan kampen mod Tjekkiet udvikler sig, men også i forhold til skader," siger Kenneth Heiner-Møller, der har siet Marie Bjerg, Lise Munk og Anja Thorsen fra i forhold til den netop overståede Algarve-turnering i Portugal, hvor Danmark sluttede som nr. fem.

Til gengæld har han beholdt Skovbakkens Sofie Junge i truppen – til trods for at en skade holdt hende på bænken i Portugal: 

"Sofie er en af de type spillere, som kan holde på bolden, har overblik – og så kan hun spille mange positioner, hvis det bliver nødvendigt," siger Heiner-Møller.

Danmark spiller mod Tjekkiet den 4. april klokken 15.30 i Prag.

Truppen

Af: Helle Møller Riis/3F (Pia Schou Nielsen)

15. marts 2012, 14:53

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook