Landsholdstrup udtages torsdag den 25. august

Landstræner Morten Olsen udtager landsholdstruppen til EM-kvalifikationskampen mod Norge tirsdag den 6. september ved et pressemøde torsdag den 25. august klokken 13.00. Pressemødet transmitteres direkte på dbu.dk.

Landstræner Morten Olsen udtager landsholdstruppen til EM-kvalifikationskampen mod Norge i Parken tirsdag den 6. september om godt 10 dage.

”Landskampen i Skotland bekræftede os i den usikkerhed, der er omkring nogle af de stamspillere, som ikke får spilletid på deres klubhold i øjeblikket. Men på positivsiden bekræftede den os også i, at der er dygtige alternativer. Dem og andre kandidater vil jeg og mine kolleger følge meget tæt på deres klubhold i de kommende uger,” forklarer landstræner Morten Olsen, og uddyber, hvorfor nomineringen af truppen udskydes to dage i forhold til almindelig praksis:

”Vi får brug for det mest aktuelle indtryk af den gruppe af spiller, som indgår i vores overvejelser, og derfor skyder jeg udtagelsen af truppen til torsdag den 25. august. Det giver os en del kampe i de europæiske klubturneringer med som bedømmelsesgrundlag, og kan lade sig gøre, fordi vi først spiller 12 dage senere og ikke allerede om fredagen otte dage efter udtagelsen.”

Nomineringen af truppen sker et pressemøde i Fodboldens Hus hos DBU torsdag den 25. august klokken 13.00. Pressemødet live-streames på dbu.dk, og er ligesom alle andre tilbud på dbu.dk gratis for brugerne.

Landsholdstruppen samles i træningslejr på Hotel Marienlyst i Helsingør én uge inden kampen, tirsdag den 30. august om eftermiddagen.

EM-kvalifikationskampen mod Norge i Parken har været udsolgt siden foråret.

Kampen vises direkte på TV2.


Læs også:

Billetsalg: Danmark-Norge (UDSOLGT)
Billetsalg: Danmark-Portugal


DBUs Landsholdsklub:

Kom helt tæt på landsholdet med DBUs Landsholdsklub

 

 

15. august 2011, 15:08

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook