Klubbens IT-værktøjer

Introduktion, undervisning og opsætning af DBU’s IT-systemer i DIN klubDBU tilbyder din klub en række IT-systemer, der hjælper jer til en lettere klubhverdag, så I undgår dobbeltarbejde og tung administration. Det er dem vi kalder ”Klubbens IT-værktøjer”.

Nedenfor har vi skitseret, hvordan vi gennem et forløb kan hjælpe jer med at få sat det hele op, så I får maksimalt udbytte af systemerne. I kan dog også booke ét eller et par af kurserne.

Afvikling
Alle kurserne afvikles som udgangspunkt hos jer i klubben. Hvis I ønsker det, kan hele eller dele af forløbet afvikles hos lokalunionen.

Kurserne kan bookes i hele landet, og der er ikke begrænsning på antal deltagere.

Gratis kurser i foråret 2019
Alle kurserne er fuldt finansieret af DBU i foråret 2019 og er således – med undtagelse af opsætning af Klub-CMS-hjemmeside – helt gratis i perioden. Det er de fordi DBU ønsker at udbrede kendskabet til IT-værktøjerne, da det kan spare klubberne for administration.

Vær dog opmærksom på, at kun det første kursus af sin slags er gratis. Din klub kan altså bestille op til fire gratis kurser, men kun én gratis afvikling af hvert kursus.

Alle deltagere vil få et kursusbevis i KlubOffice, så klubben altid kan se, hvem der har gennemført de enkelte moduler.

Uddannelsens opbygning
Klubbens IT-værktøjer er delt op i tre moduler. Det anbefales at følge modulrækken kronologisk, for at opnå det bedste udbytte for hele klubben. Det er dog også muligt at booke kurserne separat, hvis I ønsker detSkriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første