180320 Holdkort: Vi har gjort det endnu nemmere

Træneren skal ikke sidde ved skrivebordet, træneren skal være på sidelinjen. Derfor har vi gjort det endnu nemmere at udfylde holdkort, så du kan koncentrere dig om holdet.


At udfylde holdkortet før kampen er et nødvendigt onde, så derfor skal opgaven ikke tage længere tid end højst nødvendigt!

Med det in mente har vi lavet et par genveje til dig, så du kan holde fokus på kampen og ikke på holdkortet.

Start med holdopstillingen fra sidst

I sæsonens første kamp skal du søge spillerne frem og tilføje dem, men allerede fra anden kamp spørger systemet dig, om du bare vil hente samme spillere som sidst.

Herefter laver du blot de formentlig få justeringer, der er forskellige fra sidst og så er holdkortet udfyldt. Klar til kamp!

Og når du nu er i gang - påfør trøjenumre på spillerne på holdkortet, så modstanderne kan livescore korrekt. Trøjenumrene følger også med til næste holdkort.

Bliv påmindet af din mobil

Hvis du udfyldte holdkortet til holdets seneste kamp, får du 24 timer før næste kamp en notifikation på din smartphone, der minder dig om at udfylde holdkortet. Igen halvanden time før kampstart får du en ny påmindelse.

Ønsker du ikke denne påmindelse, kan du slå den fra i Indstillinger > Beskedcenter.

Læg holdkortet på forsiden af app'en

Det er også muligt selv at flytte rundt på app-værktøjerne i DBU's Fodbold-app, så du kan med et par klik flytte holdkortværktøjet om på forsiden, så du lynhurtigt kan finde det næste gang.

Du klikker blot på menupunktet "Min forside" og så kan du selv bestemme layoutet på din Fodbold-app.

Med KampKlar er det endda nemmere

Bruger du som træner holdværktøjet KampKlar, er det endnu nemmere at udfylde holdkort. Når du har udtaget spillerne til en kamp, er du blot ét klik fra et udfyldt holdkort. Se mere om KampKlar her

Har du spørgsmål til app'en eller vil du gerne følge med i de nyeste opdateringer til app'en, kan du se meget mere på Fodbold App'ens facebookside.