180312 Holdkort: Klubben skal bane vejen for træneren

Det er såre simpelt at udfylde holdkort korrekt, men inden sæsonstart er der et par ting, som klubben skal have styr på for at klæde træneren/holdlederen på til opgaven. Få guiden her.


Det er bestemt ikke raketvidenskab at udfylde holdkort, men for at gøre opgaven mulig for træneren eller holdledere, er der et par elementer, som klubben skal have styr på inden sæsonstart.

Vi anbefaler, at disse elementer tjekkes i god tid inden første kamp, så træneren kan have hovedfokus på spillerne og kampen og ikke på holdkort-detaljer.

Det skal træneren have

Træneren eller holdlederen, som skal udfylde holdkort, skal i KlubOffice have tildelt enten hvervet "holdkontakt" eller hvervet "holdkortindberetter" - få en skridt-for-skridt-guide her.

Derudover skal vedkommende downloade app'en "DBU Fodbold" til sin smartphone og logge ind med sit DBU login. Alternativt kan man udfylde holdkort via computeren på Mit DBU, hvor man ligeledes skal logge ind med sit DBU-login.

Har man ikke et DBU-login, kan man på begge platforme nemt oprette et, hvorefter det bliver sendt til godkendelse hos DBU Jylland. Først efter godkendelsen har man mulighed for at logge på og udfylde holdkort.

Tjek spillerne inden første kamp

Har I fået nye spillere op til forårssæsonen? Så skal der søges digitalt spillercertifikat hos den tidligere klub via KlubOffice, så spilleren kommer korrekt ind i den nye klubs KlubOffice - se vejledning her.

Er alle holdets spillere oprettet i KlubOffice og registreret som fodboldspillere? Dobbelttjek gerne spillertruppen, så der ikke kommer trælse overraskelser lige op til kampstart.

Sådan udfylder man holdkort

Det er helt enkelt og ligetil at udfylde holdkort, men giv gerne træneren/holdlederen et tip om guiden her.