Pokalturnering for M+32

Sådan bliver pokalturneringen
DBU Jyllands M+32 pokalturnering er en særskilt turnering, hvor alle medlemsklubber kan tilmelde sig – uanset om man er med i en igangværende turnering eller ej. Alderskravet er at man skal være fyldt 32 år på spilledagen - der må dog benyttes op til 2 spillere på min. 30 år. For at deltage på et hold skal man være spilleberettiget efter gængse regler. 

Vinderen af turneringen kvalificerer sig til at spille om det danske mesterskab i M+32 fodbold. Som strukturen er nu vil første kamp være en semifinale mod et fynsk hold.

Tilmeldingsfristen er mandag 2. juli ligesom DBU Jyllands øvrige pokalturneringer for ungdom. Kampene afvikles som enkeltstående kampe på et af holdenes hjemmebane, som findes af administrationen ved lodtrækning - der tages hensyn til geografi. 

Kampene afvikles som 11:11 med en spilletid på 2 x 35 minutter. I tilfælde af uafgjort efter ordinær spilletid, findes der en vinder i form af straffesparks-konkurrence. Der spilles med 10 minutters udvisning ved advarsel.

Vinder fortsætter til DM
Finalen om at blive DBU Jyllands M+32 pokalmester spilles på neutral bane. Der er medaljer til både nr. 1 og 2. Vinderen af Pokalturneringen forpligter sig til at spille med om DM for M+32, hvilket vil sige at man skal spille en semifinale mod det vindende hold fra DBU Fyn, og ved sejr efterfølgende finale.

Kampdage er fortrykt til søndage kl. 13.30 – kampene må gerne afvikles tidligere i ugen (evt. på hverdage hvis kørselsafstanden tillader det).

Datoplan:
1. runde - uge 34 – søndag 26. august
2. runde - uge 36 – søndag 09. september
3. runde - uge 38 – søndag 23. september
4. runde - uge 40 – søndag 7. oktober

Det kan blive nødvendigt at indlægge ekstra runder, afhængig af antallet af hold.

Prisen for deltagelse er kr. 160,00 pr. hold + dommerudgifter.

Tilmelding skal foretages via KlubOffice senest mandag 2. juli – tilmelding kan også ske ved at skrive til undertegnede (klubber, der ikke deltager i DBU Jyllands turnering, kan kun tilmelde sig ved at henvende sig pr. mail eller telefon).

Spørgsmål kan rettes til DBU Jylland v/ René Pedersen, tlf. 8939 9922 eller e-mail repe@dbujylland.dk