Søg dobbeltlicens

Med en dobbeltlicens til efterskolespilleren kan han eller hun spille for både moderklubben og efterskolen. Det er med til at give et fortsat tilhørsforhold til klubben. Samtidig er det en god idé at have et nedsat eller gratis efterskolekontingent for at fastholde spillerne, mens de er af sted.

 

Med en dobbeltlicens kan spilleren fortsat komme hjem og spille kampe når muligheden er der.

Det er efterskolen (også kaldet den sekundære klub), der skal søge om dobbeltlicens (det hedder reelt en supplerende spilletilladelse). Den almindelige spillertilladelse kan sagtens blive liggende i moderklubben.

Efterskolen skal indsende en skriftlig ansøgning på en supplerende spillertilladelse pr. mail til DBU Jylland.

Anbefaling fra moderklubben skal vedlægges/vedhæftes ansøgningen. Anbefalingen skaffer efterskolen ved at sende en mail til moderklubben. Mailen kan for eksempel formuleres sådan her:

Hej ”klubnavn”
Jeg skriver på vegne af ”efterskolenavn” for at høre, om ”navn på spiller/elev” - med jeres tilladelse - må spille fodbold for os i perioden xx.xx.2017 - xx.xx.2018 i foreningsregi.
Vi søger det, der hedder en supplerende spillertilladelse, hvilket gør, at X (spillernavn) må spille for både os og jer i den nævnte periode. Så når X (spillernavn) er hjemme på weekend eller i hverdagene, kan han/hun spille lovligt for både jer og os.