Masser af vintertilbud hele vinteren

DBU Jylland udbyder en række vinteraktiviteter til alle jer, der gerne vil spille fodbold hele året: Indefodbold, udendørs fodbold, Futsal. Se alle tilbuddene i dit nærområde samt tilmeldingsfrister her.

Fotos: Henrik Bjerregrav / fodboldbilleder.dk
Fotos: Henrik Bjerregrav / fodboldbilleder.dk
fotocollage: Henrik Bjerregrav / fodboldbilleder.dk

Hvorfor holde fodboldpause, fordi det er vinter? DBU Jylland har masser af tilbud til jer, der ikke kan undvære sporten i de kolde måneder – og det gælder både indendørs og udendørs aktiviteter.

Du kan se, hvad der tilbydes i din region nedenfor.

Tilmelding foregår via KlubOffice (med enkelte undtagelser).

Vintertilbud og tilmeldingsfrister

Region 1 (Nordjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

Futsal
Udbydes fra U8 og opefter. I alle rækker spilles der tre-fire runder. I ungdom- og seniorrækkerne afvikles regionsmesterskaber i visse rækker, og nogle ungdomsrækker kvalificerer sig til de jyske mesterskaber. Tilmeldingen er åben.
Se mere her

20. september

Indefodbold
Turneringen udbydes fra U6 til Superveteraner. I børnerækkerne spilles der fire stævner i alt. I ungdoms- og seniorrækker spilles der tre indledende stævner inden regionsfinaler og jyske mesterskaber. Tilmeldingen er åben.
Se mere her

20. september
Vinterserien
Vinterturnering for ungdomshold (U13-U18 Piger og U13-U19 Drenge). Der spilles 11-mands på grus-, kunstgræs eller græsbane efter klubbernes eget valg. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 1 på mail region1@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910
Region 2 (Vestjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Futsal
Turneringen udbydes fra U10 og opefter. Alle rækker spiller tre runder. I ungdom- og seniorrækkerne afvikles der regionsfinaler for nummer et og to i hver pulje og der spilles om kvalifikation til jysk mesterskab i alle A-rækker (dog ikke senior). Tilmeldingen er åben.
Se mere her 
20. september
Indefodbold
Turneringen udbydes for alle aldre. Alle hold spiller som udgangspunkt tre indledende stævner – dog spiller U6 til U12 både piger og drenge fire stævner. Fra U13 kvalificerer de to bedste hold fra hver pulje sig til regionsfinalerne. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
20. september
Vinterturnering Ungdom
Turneringen udbydes for U13-U16 Piger og U13-U16 Drenge. Kampene afvikles som 11-mands på græs- eller kunstgræsbaner, og der ombrydes mellem hver runde for at sikre god matchning af holdene. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
 
Har du spørgsmål? Kontakt Region 2 på mail region2@dbujylland.dk eller telefon 8939 9920
Region 3 (Østjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Futsal
Udbydes til både drenge og piger fra U8 og op efter. Ungdoms- og senior-rækkerne afvikles som en turnering, mens der i børnerækker (U8-U12) afvikles enkeltstående stævner. I ungdom og senior spilles der regionsfinaler, og nogle ungdomsrækker spiller desuden jyske mesterskaber. Tilmeldingen er åben. Bemærk: Tilmeldingsfristen i børnerækkerne er anderledes end de øvrige rækker - se mere på linket herunder.
Se mere her
27. september

Indefodbold
Udbydes til både drenge og piger fra U5 og op efter. I børnerækkerne kan man tilmelde sig stævnerne enkeltvist i stedet for at tilmelde sig en hel turnering.
Ungdoms- og seniorrækkerne spiller tre indledende runder, hvorefter der i nogle rækker afvikles regionssemifinaler, regionsfinaler og jysk mesterskab. Tilmeldingen er åben. Bemærk: Tilmeldingsfristen i børnerækkerne er anderledes end de øvrige rækker - se mere på linket herunder.
Se mere her
20. september
Vinterserien Ungdom
Udendørsturneringen udbydes til både drenge og piger i ungdom (U13 Drenge-U19 Drenge og U13 Piger-U18 Piger). Det tilstræbes, at alle hold får minimum tre kampe i løbet af november. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 3 på mail region3@dbujylland.dk eller telefon 8939 9930
Region 4 (Syd- og Sønderjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Futsal
Turneringen udbydes fra U10 og opefter. Børnerækkerne spiller stævner. I ungdoms- og seniorrækkerne spilles der turnering og regionsfinaler samt jysk mesterskab i nogle ungdomsrækker. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
20. september
Indefodbold
Udbydes fra U6 til Superveteraner. Der spilles turnering i alle rækker. I ungdoms- og seniorrækker spilles der desuden regionsfinaler og jysk mesterskab.

I Region 4 spilles der med toårige årgange i ungdomsrækkerne. Det vil sige, at der bliver spillet U13, U15, U17 og U19 Drenge samt U13, U15 og U18 Piger
Tilmeldingen er åben.
Se mere her

20. september
Vinterturnering Ungdom
Turneringen udbydes for U13-U18 Piger og U13-U19 Drenge. Kampene afvikles på græs-, kunstgræs- og grusbaner og der kan vælges mellem 8-mands og 11-mands. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 4 på mail region4@dbujylland.dk eller telefon 8939 9940
Centralt
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Kunstgræsturnering
Den centrale kunstgræsturnering afvikles for U11 og U12, både drenge- og pigerækker. Deltag i fire stævner over vinteren med tre kampe på kunstgræs hver gang. Ombrydning mellem hvert stævne sikrer god matchning. Bemærk: Man kan godt deltage, selvom man ikke selv har en kunstgræsbane til rådighed! Tilmeldingen er åben.
Se mere her
14. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Steffen Lynge Pedersen på mail stef@dbujylland.dk eller telefon 8939 9991
 
Vinterserie Liga 1
Målgruppen for denne serie vinterkampe er 11-mands ungdomshold i øverste niveau for både piger og drenge. Hvert hold spiller op til 7 kampe fra november 2018 til marts 2019. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
10. oktober 
Vinterserie Liga 2
Målgruppen for denne serie vinterkampe er 11-mands ungdomshold i næstøverste niveau for drenge. Hvert hold spiller op til 7 kampe fra november 2018 til marts 2019. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Peter Kristensen på mail pekr@dbujylland.dk eller telefon 8939 9935


Se mere om alle vore vintertilbud lige her:   Af: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation - 05. september 2018, 21:00

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første