Opstartsmøde for børnefodboldklubberne

Det er blevet en god tradition at børnetrænerne for U12 og yngre samles inden turneringsstart for at udveksle erfaringer og blive opdateret på det nyeste inden for børnefodbolden i Nordjylland. 


Årets opstartsmøde for børnefodboldklubberne foregår;

Onsdag 6. marts 2019 kl. 18.00-21.00

Sted: Svenstrup-Godthåb IF, Bautastenen 27, 9230 Svenstrup


Dagsordenen vil bl.a. indeholde følgende punkter:

Dagsorden – FORELØBIG

  • Velkomst v/ formand for Børnegruppen Søren Larsen
  • Det gode fodboldmiljø, niveaudeling og forældremøder v/ David Kiær Nielsen
  • Nyheder og tilbud fra Region 1
  • Kaffe og debat

Vi starter mødet med spisning i form af en varm ret, som kan bestilles ved tilmelding for den nette sum af 80 kr., som bliver opkrævet via klubbens månedsfaktura.


Formål med mødet?

Vi gentager succesen fra sidste år og indbyder til opstartsmøde for alle børnetrænere for U12 og yngre. Mange nye børnetrænere har tilkendegivet at det er svært at skelne mellem niveauinddeling og selektering, og mødet skulle gerne hjælpe trænerne med at få defineret deres hold og dermed hjælpe dem med at få tilmeldt deres hold på rette niveau.

Mødet vil derudover give de fremmødte mulighed for at høre om DBU’s nye anbefalinger om Det Gode Fodboldmiljø, med fokus på hvordan klubberne kan skabe nogle gode rammer for børnefodbold.

De fremmødte vil også have mulighed for at erfaringsudveksle og snakke om hvor de forskellige hold skal tilmeldes for at møde jævnbyrdig modstand.

Mødet er målrettet trænere for U12 og yngre og er ellers for alle med interesse i børnefodbold.


Tilmelding: med klubnavn, antal deltagere og hvilket hold du er ansvarlig for, skal være regionskontoret i hænde senest 27. februar på mail:jahr@dbujylland.dk

Vel mødt!

Mvh

DBU Jylland Region 1

Børnegruppen – Region 1

 

20160804FB-K871.jpg
KONTORTID: Man-tors kl. 9-16 og fre kl. 9-14.30 DBU Jylland Region 1
Hornevej 2, 9220 Aalborg Ø 8939 9910