Holdkort

Der skal udfyldes elektroniske holdkort for alle kampe i DBU Jyllands Futsal turnering i følgende rækker:

Rækker indefodbold
M+32
K+29
Senior Herrer og Senior Kvinder
U19 Drenge
U18 Piger
U17 Drenge
U16 Drenge/Piger
U15 Drenge/Piger
U14 Drenge/Piger
U13 Drenge/Piger

Holdkortene skal være korrekt udfyldt før kampstart - der skal udfyldes holdkort for alle stævnets kampe (når det første holdkort er udfyldt, spørger systemet selv om du vil kopiere det forrige holdkort når du går ind på næste kamp). Det er muligt at rette i holdkortet i op til 7 timer efter kampens starttidspunkt.

For at udfylde holdkort kræver det, at alle klubbens spillere er registreret i Kluboffice – men det går vi ud fra I har på plads. Elles kan i læse mere på spillerregistrering. Endvidere er det vigtigt at alle de pågældende trænere, ledere m.m. har hvervene ”Holdkortindberetter” og ”Kampklar”. Når de oprettes med disse hverv, modtager de automatisk en mail med brugernavn og adgangskode.


Vejledning til udfyldelse af holdkort på DBU’s Fodbold App 
(kun til telefoner med Android og IOS (Apple) styresystemer)

1. Download DBU’s Fodbold App (via Play butik til Android og App Store til Iphone/Ipad) – det er gratis

2
. Log på med dit brugernavn og adgangskode ved at vælge det lille ”Tandhjul” nederst til venstre. Vær opmærksom på at brugernavn og adgangskode kan indeholde både store og små bogstaver. Gå herefter tilbage til forsiden.

3. Klik på boksen ”Værktøjskassen

4
. Vælg herefter på boksen ”Holdkort” og vælg den pågældende kamp under fanen ”Klubbens hold” - vælg den første kamp til stævnet ved at trykke på kampen!

5
. Tryk på boksen ”Vælg spillere” – søg spillere frem ved at søge på årgang fra og til. Såfremt du har oprettet et hold i ”Kampklar”, kan du i stedet under ”Hold” vælge dit oprettede hold og så får du kun de spillere frem der er koblet på dette hold - Tryk "Søg"

6
. Vælg de spillere der skal på holdkortet ved at klikke i de firkantede bokse ud for hver spiller så der står et "flueben" ud for spilleren. De valgte spillere er nu på holdkortet, som du kan se ved at trykke på boksen ”Holdkort”. 

Holdkortet er nu færdigt - det er muligt at kopiére holdkortet til stævnet øvrige kampe ved at klikke på symbolet kopier spillere til holdkortetVejledning til udfyldelse af holdkort på www.dbujylland.dk – ”Mit DBU”

1
. Gå til www.dbujylland.dk – ”Log ind” – Vælg ”Mit DBU” – vær opmærksom på at brugernavn og adgangskode kan indeholde både store og små bogstaver.

2. Vælg fanen ”Holdkort” i venstremenuens nederste punkt 

3. Vælg den ønskede kamp ved at trykke på kampnummeret i venstre side

4. Vælg spillere ved at søge på navn eller ”årgang til og fra” og tryk på den grønne søgeknap – hvis du har oprettet et kampklar hold, kan du blot vælge dette hold når du søger efter spillere   

5. Vælg spillerne ved at trykke på det grønne ”+” til højre for hver spiller. Du sletter spillere ved at trykke på ” ” ud for hver spiller.   

6Holdkortet er nu færdigt - vælg næste kamp til stævnet og kopiér holdkortet fra forrige kamp indtil alle holdkort til stævnet er udfyldt!

Spørgsmål kan til enhver tid rettes til regionskontoret - har i problemer med udfyldelse af elektroniske hold er i mere end velkomne til at ringe til os for at få vejledning.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første