Elektroniske holdkort

Alle hold fra U13 og ældre skal udfylde elektroniske holdkort i DBU Jylland Region 3's turneringer.

Alle hold fra U13 og ældre skal udfylde elektroniske holdkort i DBU Jylland, Region 3´s turneringer. Du kan nedenfor se hvilke rækker det er gældende for:

11-mands
Oldboys A og B

 5- / 8-mands
U19 Drenge C
U18 Piger C
U17 Drenge C
U16 Piger C
U16 Drenge C
U15 Piger C
U15 Drenge C
U14 Piger C
U14 Drenge C
U13 Piger C
U13 Drenge C


 


7-mands
Superveteraner
Oldgirls 
Veteraner
Kvinder C1 og C2
Oldboys
Herresenior C1 og C2

Vejledning til klubbernes trænere og ledere - klik her.

For at kunne udfylde elektronisk holdkort skal spillerne være registreret i KlubOffice.
På dette link kan læses nærmere om hvorfor, hvordan m.v.

Guide til elektronisk spillercertifikat - læs mere her.

Udfyldelse af holdkort:

Holdkortet kan udfyldes fra henholdsvis KlubOffice, Fodbold app’en samt  ”KampKlar”.

Hvem kan udfylde?
Husk, at holdkontakter (trænere m. fl.) skal have adgang til holdkort for at kunne udfylde dem. Se her, hvordan I giver dem adgang. De skal være logget ind i app’en, for at kampene kommer frem i Holdkort-delen. Man kan finde holdkortet via selve kampen eller via punktet ”Holdkort” i Værktøjskassen. Se mere om holdkort her og klubmaterialepakken her.

Kun registrerede spillere kan kobles på holdkort
Kun registrerede og godkendte spillere kan kobles på holdkort. Tjek gerne med trænerens lister, om oversigten i KlubOffice stemmer overens med de spillere, der skal kobles på holdkort. Se her, hvordan du tjekker, om spillerne er registreret og hvordan du registrerer evt. nye spillere.

Internetforbindelse på smartphonen
For at udfylde holdkortet på app’en kræves det, at telefonen har forbindelse til Internettet, da kampe/spillere jo søges frem fra centrale systemer. Ergo; jo bedre internetforbindelse - jo hurtigere arbejder holdkortet. Husk, at holdkortet sagtens kan udfyldes hjemmefra (hvor man som regel har god internetdækning). Er der ændringer lige før kampen, kan man så klare det på anlægget inden kampen!

Hvad hvis app’en driller?
Teknik kan drille… og skulle det mod vores forventning ske, at holdkort på app’en ikke vil lege med, så skal I naturligvis bare spille fodbold og nyde det spil, vi alle sammen elsker! Kig forbi vores driftsstatus-side, når I kommer hjem. Hvis alt meldes ok på siden, så har det været en lokal fejl og ikke en generel fejl. Udfyld derfor holdkortet via app/KlubOffice. Ændringer i truppen op til eller efter kampstart kan forekomme, og man har derfor syv timer efter kampstart til at lave evt. ændringer. Det ændrer dog ikke ved, at holdkort skal være udfyldt inden kampstart! 

Mail til os
Skulle der opstå problemer, så send en mail på holdkort@dbujylland.dk, hvor du lige kort forklarer det oplevede problem.

Vi ønsker jer en rigtig god sæson!Disciplinære retningslinjer:
  • DBU Jylland reagerer kun på protester og indberetning - DBU Jylland opsøger ikke selv sager om evt. ulovlige spillere.
  • Der vil dagligt blive udsendt påmindelser om manglende holdkortudfyldelse.
  • Hvis der er klubber, som over flere kampe ikke udfylder kampkort, vil DBU Jyllands administration reagere herpå og tage kontakt til klubberne.
  • Der vil i foråret 2014 som udgangspunkt ikke blive udstedt bøder for manglende holdkortudfyldelse. Skulle det ske, at der er en klub, der permanent nægter at udfylde, vil DBU Jylland tage sagen op og så kan det i sidste ende udløse en bøde eller måske oven i købet spærring af holdet.
  • Hvis en klub opdager, at modparten ikke har udfyldt holdkortet inden kampstart, skal de gøre, som de altid har gjort – nemlig spille kampen alligevel. Allerbedst kan de opfordre modstanderene til at udfylde holdkortet – der er mulighed for at redigere kampkortet indtil 7 timer efter kampstart. De kan også indsende en mail til holdkort@dbujylland.dk herom.
  • Klubberne er i f.m. holdkortudfyldelse ligestillet. Tidligere havde hjemmeholdet en større forpligtelse (levere kampkortblok og få det tilbage).
  • Et eventuelt ønske om ændring i et holdkort vil ikke medføre en sanktion fra DBU Jyllands side.Tidligere skrev klub A til klub B, hvis de havde glemt at tilføje en spiller, uanset om det var 1 time eller 1 uge efter kampen. Fremover skal klubben skrive til holdkort@dbujylland.dk og DBU Jylland ændrer på holdkortet.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første