Elektroniske holdkort

Der skal udfyldes elektronisk holdkort i DBU Jylland Region 2's 7- 8- og 11-mands rækker, som er følgende:

11-mands:
Oldboys A, B & C
Veteraner A & B

7/8-mands
Masters / Super Masters  
Superveteraner  
Oldboys / Veteraner Oldgirls
Herre C Kvinde C 
U19 Drenge C U18 Piger C
U17 Drenge C  
U16 Drenge C U16 Piger C
U15 Drenge C U15 Piger C 
U14 Drenge C U14 Piger C 
U13 Drenge C U13 Piger C

Vejledning til klubbernes trænere og ledere - klik her.

For at kunne udfylde elektronisk holdkort skal spillerne være registreret i KlubOffice.

dette link kan læses nærmere om hvorfor, hvordan m.v.

Guide til elektronisk spillercertifikat - læs mere her.

Vigtig info før sæsonstart
Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt! Det betyder også at I – for de fleste holds vedkommende -  skal tage det elektroniske holdkort i brug.
Holdkortet udfyldes fra henholdsvis Fodbold app’en samt vores gratis holdværktøj ”KampKlar” under www.dbujylland.dk - "Mit DBU". Så derfor er det vigtigt, jeres trænere/ledere hele tiden har den nyeste version af Fodbold-Appen, da der jævnligt kommer nye funktioner til. Log evt. af og på igen for at opdatere for nye hverv m.v. App’en er gratis!

Hvem kan udfylde?
Husk, at holdkontakter (trænere m. fl.) skal have adgang til holdkort for at kunne udfylde dem. Se her, hvordan I giver dem adgang. De skal være logget ind i app’en, for at kampene kommer frem i Holdkort-delen. Man kan finde holdkortet via selve kampen eller via punktet ”Holdkort” i Værktøjskassen. Se mere om holdkort her og klubmaterialepakken her.

Kun registrerede spillere kan kobles på holdkort
Kun registrerede og godkendte spillere kan kobles på holdkort. Tjek gerne med trænerens lister, om oversigten i KlubOffice stemmer overens med de spillere, der skal kobles på holdkort. Se her, hvordan du tjekker, om spillerne er registreret og hvordan du registrerer evt. nye spillere.

Internetforbindelse på smartphonen
For at udfylde holdkortet på app’en kræves det, at telefonen har forbindelse til Internettet, da kampe/spillere jo søges frem fra centrale systemer. Ergo; jo bedre internetforbindelse - jo hurtigere arbejder holdkortet. Husk, at holdkortet sagtens kan udfyldes hjemmefra (hvor man som regel har god internet dækning). Er der ændringer lige før kampen, kan man så klare det på anlægget inden kampen!

Hvad hvis app’en driller?
Teknik kan drille… og skulle det mod vores forventning ske, at holdkort på app’en ikke vil lege med, så skal I naturligvis bare spille fodbold og nyde det spil, vi alle sammen elsker! Kig forbi vores driftsstatus-side, når I kommer hjem. Hvis alt meldes ok på siden, så har det været en lokal fejl og ikke en generel fejl. Udfyld derfor holdkortet via app/KlubOffice. Ændringer i truppen op til eller efter kampstart kan forekomme, og man har derfor syv timer efter kampstart til at lave evt. ændringer. Det ændrer dog ikke ved, at holdkort skal være udfyldt inden kampstart! 

Vi ønsker jer en rigtig god sæsonstart!

Disciplinære retningslinjer:
DBU Jylland reagerer kun på protester og indberetning - DBU Jylland opsøger ikke selv sager om evt. ulovlige spillere.
Der vil dagligt blive udsendt påmindelser om manglende holdkortudfyldelse.
Hvis der er klubber, som over flere kampe ikke udfylder kampkort, vil DBU Jyllands administration reagere herpå og tage kontakt til klubberne.
Der udstedes bøder til klubber der ikke udfylder holdkort rettidigt. Skulle det ske, at der er en klub, der permanent nægter at udfylde, vil DBU Jylland tage sagen op og så kan det i sidste ende udløse en bøde eller måske oven i købet spærring af holdet.
Hvis en klub opdager, at modparten ikke har udfyldt holdkortet inden kampstart, skal de gøre, som de altid har gjort – nemlig spille kampen alligevel. Allerbedst kan de opfordre modstanderene til at udfylde holdkortet – der er mulighed for at redigere kampkortet indtil 7 timer efter kampstart. De kan også indsende en mail til holdkort@dbujylland.dk herom.
Klubberne er i f.m. holdkortudfyldelse ligestillet. Tidligere havde hjemmeholdet en større forpligtelse (levere kampkortblok og få det tilbage).
Et eventuelt ønske om ændring i et holdkort vil ikke medføre en sanktion fra DBU Jyllands side.Tidligere skrev klub A til klub B, hvis de havde glemt at tilføje en spiller, uanset om det var 1 time eller 1 uge efter kampen.

Fremover skal klubben skrive til holdkort@dbujylland.dk og DBU Jylland ændrer på holdkortet.