DBU søger IT-instruktører

Er du superbruger af ét eller flere af DBU’s IT-systemer til danske fodboldklubber? Har du mod på at hjælpe andre klubber til at blive det? Så er du måske en af de nye instruktører, der skal hjælpe med at udbrede kendskabet til IT Klubpakken.

Om IT Klubpakken 
Klubpakken er DBU’s digitale løsninger til danske fodboldklubber. Systemerne faciliteter behovet fra alle personer i klubben – lige fra bestyrelseslokalet til spilleren ude på banen og forældrene på sidelinjen. Klubpakken består af fire systemer: KlubOffice, Klub-CMS, KampKlar og Fodbold app’en. Alle systemer spiller sammen, og derfor skal data kun opdateres ET sted. 

Om Klubbens IT-værktøjer 

Klubbens IT-værktøjer er kursustilbuddet fra DBU til klubberne. Her får klubben mulighed for at blive introduceret til – og undervist i systemerne med henblik på at spare tid på administration. ”Introduktion til Klubbens IT-værktøjer” er det første i kursusrækken.Om dig 

• Du er regelmæssig bruger af ét eller flere af systemerne i Klubpakken 
• Du har kendskab til alle systemer i Klubpakken 
• Du er engageret i en fodboldklub
• Du har adgang til bil
• Du har mulighed for at arbejde min. én aften om måneden (2-3 timer) 

Du sender din ansøgning til Torsten Cargnelli - tors@dbujylland.dk mrk. ”Ansøgning: Klubpakken”. For yderligere information kan du kontakte Torsten på: 8939 9968. Ansøgningsfrist 4. februar. Du bliver som instruktør aflønnet efter gældende DBU-instruktørsats. 


  

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første