MENU

Hjemmesiden har fortsat børnesygdomme

I forbindelse med skiftet til nyt hjemmesidesystem har vi desværre ikke været så grundigt vaccineret mod de tekniske børnesygdomme, som vi havde håbet. Langt de fleste småfejl er allerede udbedret og teknikerne knokler videre. Få en aktuel status her.

Hjemmesiden har fortsat børnesygdomme
Vi beklager den ulejlighed, I har haft og takker for jeres tålmodighed (foto: fodboldbilleder.dk).

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

DBU Jylland har fået nyt hjemmesidesystem og langt det meste af overførslen er gået glat. I har taget godt imod, at vi har ryddet op og flyttet lidt rundt på noget af indholdet, tusind tak for det.

Dog oplever I og vi fortsat nogle tekniske børnesygdomme, primært i visningen af kampprogrammer og lignende. Teknikerne sveder i kulissen, men de er stadig i god form, så vi forventer, at de største bump er glattet ud allerede i den kommende uge.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

De største tilbageværende børnesygdomme på hjemmesiden er pt.:
- Visning af bl.a. spillested på kampprogrammer (det vises pt. ved klik på den enkelte kamp).
- Eksport af kampprogrammer til Excel (pt. kan kampfordelere finde løsningen i KlubOffice).

Begge disse udfordringer forventes løst allerede i næste uge og så skulle vi være klar til, at turneringen for alvor kan sættes i gang.

Oplever du andre udfordringer på vores hjemmeside eller har du spørgsmål, du ikke kan finde svaret på, så er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller tlf. Find kontaktinformationer lige her.

Heldigvis spilles (det meste) fodbold stadig på banen, ikke på internettet.


Log ind