Værd at vide om delegeretmødet 2019

Skal du til DBU Jyllands delegeretmøde i Herning? Her kan du finde alt relevant materiale om lørdagens arrangement. Bl.a. tidsplan, dagsorden, beretninger, regnskab og en oversigt over alle forslag, som skal til behandling.

Delegeretmøde-2019 på plads

Skal turneringsstrukturen for pigeungdom ændres? Skal øverste niveau i U15 drenge være en landsdækkende turnering? Og hvem skal repræsentere de jyske klubber i DBU Jyllands bestyrelse?

Det er nogle af de vigtige emner, der er på dagsordenen på DBU Jyllands delegeretmøde lørdag den 5. januar i MCH Herning Kongrescenter.

Du kan finde alt materiale om delegeretmødet her. Bl.a. dagsorden, forslagsformuleringer, regnskab og budget og meget mere.

Knap 300 fodboldfolk fra 101 jyske fodboldklubber har tilmeldt sig arrangementet, der begynder kl. 11.00 og forventes at være slut senest kl. 16.00.

I løbet af disse fem timer vil DBU Jylland også hædre to frivillige klubfolk med DBU Jyllands Rejselegat og DBU Jyllands Ungdomslederlegat.
For andet år i træk har vi udvidet delegeretmødet til at være en del af arrangementet Fodboldens Dag, hvor man om formiddagen kan lade sig inspirere af forskellige fodboldfaglige indlæg og foredrag. Denne del begynder lørdag kl. 9.30. Over 200 fodboldfolk har tilmeldt sig formiddagens program.

Og allerede i dag, fredag, er DBU Jylland vært ved den traditionelle Nytårskur, hvor det i år er tidligere landsholdsspiller og ny udpeget fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, der står for det faglige indhold. Dette arrangement begynder kl. 19.00, og over 150 personer deltager.

PROGRAM:

Fredag den 4. januar 2019:

Kl. 19.00: Nytårskur i MCH Herning Kongrescenter
Indlæg ved tidligere landsholdspiller og ny fodbolddirektør i DBU, Peter Møller.

Lørdag den 5. januar 2019:
Kl. 09.30: Fodboldens Dag i MCH Herning Kongrescenter. Velkomst ved Bent Clausen (formand, DBU Jylland) og Jesper Møller (formand, DBU) i foyeren i Kongrescentret. Seks forskellige moduler/temaer
Kl. 11.00: Delegeretmøde
Kl. 12.00: Frokost
Kl. 13.15: Delegeretmøde (fortsat)
Kl. 16.00: Forventet afslutning

Læs også:

Alt om DBU Jyllands delegeretmøde 2019

Af: Mads D. Larsen, DBU Jylland Kommunikation - 04. januar 2019, 09:40