Stor fodboldhæder til 28-årig ildsjæl

Helle Schultz Hansen fra Næsbjerg RUI har netop modtaget DBU Jyllands Ungdomslederlegat 2019. Den energiske 28-årige sydvestjyde har allerede mere end 12 års erfaring som frivillig i fodboldens tjeneste.


Næstformand i DBU Jylland, Ole Ladefoged, overrækker her Helle Schultz Hansen med DBU Jyllands Ungdomslederlegat 2019 til det årlige delegeretmøde i Herning Kongrescenter. Foto: Bob Gisselmann.

Det var en ydmyg og tydeligvis stolt Helle Schultz Hansen fra Næsbjerg RUI, der til klapsalver fra flere end 300 klubfolk modtog DBU Jyllands Ungdomslederlegat 2018.

Den formelle overrækkelse var på organisationens årlige delegeretmøde i Herning Kongrescenter 5. januar, men Helle Schultz Hansen blev allerede 28. december overrasket med prisen. Det var til Næsbjerg RUI’s årlige julestævne, hvor Helle som altid var at finde som stævnearrangør.

Netop Helles store indsats i forbindelse med julestævnet, som er blandt landets allerstørste med omkring 350 hold, er blandt årsagerne til, at hun er en særdeles fortjent modtager af prisen.

Alsidig og altid i godt humør

Det er dog langt fra kun til julestævnet, at den sydvestjyske fodboldklub får glæde af Helle Schultz Hansens store engagement.

Hun har været ungdomstræner, hun har været primus motor for at få gang i kvindeafdelingen, hvor hun både er spiller og medtræner, hun er træner for de alleryngste spillere i klubber, og så er det, at hun bruger et utal af timer på klubbens årlige julestævne, hvor hendes opgaver blandt andet er at synliggøre julestævnet både før, under og efter på de sociale medier.

- Vi er så heldige at have Helle Schultz Hansen med i vores frivilligkorps. Helle er en ener og har trods sin unge alder allerede været med som frivillig leder i 11 år. Det er i sandhed flot, men det kunne nærmest ikke være anderledes, da hele hendes familie er dybt forankret i vores lille klub, sagde DBU Jyllands næstformand Ole Ladefoged, der selv er kampfordeler i Næsbjerg RUI.

- Og man kan være helt sikker på, at Helle altid giver en hånd med, hvis der er brug for det – og at hun altid løser opgaverne med godt humør, lød det videre fra Ole Ladefoged.

Udover hæderen modtager Helle Schultz Hansen en tur for to til en af landsholdets udekampe.

Se video

Se video fra julestævnet i Næsbjerg RUI, hvor Helle Schultz Hansen bliver overrasket med prisen.


Af: Bob Gisselmann, DBU Jylland Kommunikation - 05. januar 2019, 13:19

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første