Nordjysk fodboldleder hædret for 50 års tro tjeneste

Christian Olsen fra Holtet IF er årets modtager af DBU Jyllands Rejselegat. Han har gennem 50 år været frivillig i den nordjyske klub.


Christian Olsen (t.h.) er blevet tildelt DBU Jyllands Rejselegat 2019. Det blev overrakt af Kristian Nørgaard Thomsen fra DBU Jyllands bestyrelse til organisationens årlige delegeretmøde i Herning Kongrescenter. Foto: Bob Gisselmann.

Det er i Christian Olsen fra Holtet IF en usædvanligt trofast fodboldfrivillig, som netop har modtaget DBU Jyllands Rejselegat 2019. Hæderen blev overrakt foran flere end 300 klubfolk til DBU Jyllands årlige delegeretmøde i Herning Kongrescenter lørdag 5. januar.

For at komme i betragtning til prisen skal man ulønnet have tjent jysk og dansk fodbold i over 30 år – og det må man i den grad sige, at 64-årige Christian Olsen har. Faktisk har han gennem de seneste 50 år været et stort, frivilligt aktiv for Holtet IF.

Frivilligheds-guldbryllup

Selvom om den driftige nordjyde kan fejre frivilligheds-guldbryllup i Holtet IF, så er der intet der tyder på, at han drosler ned på de frivillige opgaver i klubben.

Christian Olsen har altid været klar til at give en hjælpende hånd med alle de uundværlige opgaver, der skal løses – ofte uden at blive spurgt, han tager tingene af sig selv, og er dermed et fantastisk forbillede for de yngre medlemmer. Ingen opgave er for lille eller stor for Christian, lyder det i klubbens indstilling til prisen.

Han er stadig med i klubhus-/baneudvalg, han er holdleder for klubbens kvindehold i Jyllandsserien, og så træner han klubbens U13-piger.

Og som en af U13-pigerne, som han er træner for, siger i nedenstående video:

- Han er i hvert fald ikke den stille type.

Se videoen her, hvor forskellige repræsentanter fra Holtet IF beskriver Christian Olsen.

Udover hæderen modtager Christian Olsen en tur for to til en af landsholdets udekampe.


Af: Martin Weibel og Bob Gisselmann, DBU Jylland Kommunikation - 05. januar 2019, 11:58

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første