Fodboldkoordinator til Nordjylland søges

DBU Jylland søger en fodboldkoordinator til vores administration på Hornevej i Aalborg, hvor Region 1 har til huse sammen med bl.a. AaB. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. marts 2019.

foto: Henrik Bjerregrav

Der er fuld gang i børne- og breddefodbolden i Nordjylland, og derfor søger vi en medarbejder med tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. marts 2019.

Du vil indgå i DBU Jylland Region 1's administrative medarbejderstab på i alt fire personer. Herudover har vi tilknyttet to klubrådgivere/konsulenter til vores nordjyske fodboldteam.

Du vil også blive en del af DBU Jyllands samlede personale, som består af ca. 40 personer, fordelt på fodboldcenteret i Tilst ved Aarhus, samt tre regionskontorer. Hertil kommer ca. 260 frivillige fodboldledere, der er tilknyttet diverse bestyrelser, udvalg og arbejdsgrupper.

Regionskontorenes vigtigste opgaver er at servicere fodboldklubberne i lokalområdet, de ca. 50 frivillige ledere der er tilknyttet regionen, samt eksterne samarbejdspartner.

Vi forventer følgende af den person vi ansætter:

• Gode IT-kundskaber på brugerniveau, på længere sigt vil du blive superbruger af vores turneringssystem.
• Er serviceminded, fleksibel, initiativrig, udadvendt, har gode samarbejdsevner, er sportsinteresseret, loyal og kvalitetsbevidst.
• Kan arbejde effektivt med flere bolde i luften på samme tid
• Er i stand til at gøre rutineprægede opgaver spændende.
• Er åben for nye udfordringer
• Har kendskab til - og flair for - det frivillige arbejde i en forening
• Er fleksibel med hensyn til ”skæve” arbejdstider ind i mellem

Arbejdsopgaver:

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være:

• Bistå med tilrettelæggelse og udarbejdelse af turneringer og stævner
• Sekretæropgaver for udvalg og arbejdsgrupper
• Bistå med dommerpåsætning
• Deltage i eksterne møder med klubber, kommuner og andre samarbejdspartnere.
• Løse opgaver for fællesskabet i DBU Jylland

Vi tilbyder:

Et spændende job med faglige og personlige udfordringer på en ambitiøs og uformel arbejdsplads med tillidsbaseret ledelse og stor fleksibilitet.

Ansøgningsfrist 20. januar 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 5.

Ansøgning med CV m.v. sendes til områdechef Søren Pinstrup på følgende mailadresse: spin@dbujylland.dk

Skriv ”Koordinator Region 1” i emne-feltet.

Oplysninger om DBU Jylland kan ses på www.dbujylland.dk.


Fakta om DBU Jylland

DBU Jylland er som organisation for breddefodbolden i Jylland med cirka 160.000 aktive spillere fordelt på 900 medlemsklubber en af Danmarks største idrætsorganisationer. Samtidig er vi den største lokalunion i dansk fodbold.

DBU Jyllands centrale administration er placeret i Tilst ved Aarhus, og derudover er organisationen inddelt i fire regioner med hver sit regionale kontor og hver sin regionsbestyrelse.

DBU Jylland afvikler årligt 170.000 kampe i vores turneringer og stævner – heraf 45.000 11-mandskampe, som dømmes af omkring 2.000 aktive dommere.

Vi understøtter cirka 30.000 frivillige klubledere, og hvert år gennemfører vi omkring 300 kurser og foretager flere end 500 klubbesøg.

Fodbold kan mere end nogensinde kaldes en helårssport. I vinterhalvåret afvikles der turneringer i indefodbold og futsal med en samlet deltagelse på omkring 4.500 hold. Dertil kommer udendørs vinterturneringer, og med mere end 100 kunstgræsbaner i Jylland foregår sporten mange steder udendørs året rundt.

DBU Jylland omsætter årligt for ca. 66,5 millioner kroner, og er en non-profit organisation.