Ny medarbejder i Region 1

Michael Frendrup fra Nibe bliver ny medspiller for de frivillige i de nordjyske fodboldklubber. Han tiltræder den 1. marts som koordinator på DBU Jylland Region 1's kontor i Aalborg.

Michael Frendrup


DBU Jylland har ansat Michael Frendrup, 49 år, som ny koordinator på Region 1’s kontor i Aalborg. Han har været bosat i Nibe siden 1987 med sin familie og er aktiv på Nibe Boldklubs Grandoldboys-hold, når tiden tillader det. 

Michael tiltræder den 1. marts og kommer først og fremmest til at have fokus på planlægningen og administrationen af Region 1’s turneringsaktiviteter, men med en glidende overgang fra hans nuværende ansættelse i Nibe Boldklub, hvor han er klubinspektør og kampfordeler på deltid. 

Michael har i det hele taget stor erfaring med bredde-, ungdoms- og seriefodbold, både på grønsværen, men også den administrative side i en klub. Han har været frivillig i Nibe Boldklub som træner og leder gennem ca. 25 år og varetaget et hav af forskellige funktioner. 

Michael er oprindeligt udlært maskinarbejder, men har efterfølgende uddannet sig som idrætsskadeterapeut og akupunktør og har blandt andet drevet en sportsklinik gennem en lang årrække. Af: Mads D. Larsen, DBU Jylland Kommunikation - 11. februar 2019, 13:37