Slutspurt i indsamlingen af medlemstal

Den 31. januar udløb fristen for indberetning af medlemstal, men flere end 60 jyske fodboldklubber mangler fortsat at aflevere informationerne. Samtidig er der som altid nogle iøjnefaldende udsving i forhold til sidste år. Derfor opfordrer DBU Jylland klubberne til at dobbelttjekke de allerede indberettede tal.

foto: Henrik Bjerregrav

Fra den 1. december til den 31. januar har de jyske fodboldklubber haft mulighed for at indberette sine medlemstal.

Det er obligatorisk at aflevere tallene, men flere end 60 jyske fodboldklubber mangler fortsat at foretage den årlige indberetning.

Derfor skal DBU Jylland nu i gang med at rykke de pågældende klubber efter tallene.

Helst fri for bødeindtægter

Den første rykker udløser ikke et gebyr, men derefter bliver det dyrt, hvis man ikke har indberettet.

- Det er bødeindtægter, som vi helst er fri for, og jeg er også sikker på, at klubberne kan finde meget bedre måder at bruge penge på. Derfor håber jeg, at tallene fra de sidste godt 60 klubber kommer hurtigt ind. Det vil også være en stor hjælp for os, og så slipper vi for at udskrive bøder, siger Bent Aagaard Jensen, der er DBU Jyllands koordinator for medlemsregistrering.

Gennemgå egne tal igen

Han opfordrer også de klubber, der allerede har indberettet medlemstal, til at gennemtjekke tallene en ekstra gang:

- Vi kan se, at der er nogle iøjnefaldende forskelle nogle steder i forhold til sidste år. Og jeg vil gætte på, at det f.eks er klubber, der har indberettet senior, men ikke ungdom eller lignende. Derfor vil det være meget værdifuldt for os, hvis alle klubber vil dobbelttjekke tallene. Vi følger naturligvis også op på indberetningerne, men den enkelte klub kender naturligvis sine egne tal bedst, siger Bent Aagaard jensen.

De jyske fodboldklubbers medlemstal opgjort for et år siden viste, at der pr. den 31. december 2017 var 162.206 aktive fodboldspillere under DBU Jyllands medlemsklubber.

Læs også:

Husk: Indberetning af medlemmer (14. december 2018)Af: Mads D. Larsen, DBU Jylland Kommunikation - 11. februar 2019, 13:11