Inspirationsdag om kunstgræs – fra drøm til virkelighed

Storvorde Sejlflod Boldklub inviterer i samarbejde med DBU Jylland til kunstgræsseminar den 16. marts 2019. Den nordjyske klub vil give et indblik i sin vej fra idé til finansiering, etablering og drift.Da Storvorde Sejlflod Boldklub i slutningen af 2017 indviede sin kunstgræsbane, var det kulminationen på to års arbejde. Forud lå en lang proces, hvor der skulle findes mange løsninger på spørgsmål, klubben ikke tidligere havde skullet forholde sig til. 
 
Når en fodboldklub tager hul på processen med at anlægge en kunstgræsbane, ligger der typisk ikke en drejebog klar til at føre dem igennem arbejdet fra A til Z. 
 
Mange spørgsmål opstår såsom: Hvordan tager vi skridtet fra idéfase til igangsætning? Hvordan rejser vi de nødvendige midler til etablering? Hvordan organiserer vi os bedst i forhold til anlæggelse og drift? 
 
Klub deler ud af sine erfaringer
Som en hjælp til andre klubber inviterer Storvorde Sejlflod Boldklub til inspirationsdag om kunstgræs lørdag den 16. marts 2019. Her vil de fortælle, hvordan de har grebet anlæggelsen af deres bane an og bidrage med viden og erfaringer om organisering, økonomi, kommunal involvering, bane- og leverandørvalg, etablering samt drift. 
 
Inspirationsdagen henvender sig både til kommunalt ansatte i kultur og fritidsforvaltninger, fodboldklubber og andre interesserede. 
 
Baggrunden for samarbejdet med Storvorde Sejlflod Boldklub er, at det er DBU Jyllands facilitetsgruppes erfaring, at der er stor efterspørgsel på viden om kunstgræsbaner. Facilitetsgruppen er en uvildig part, som ikke yder rådgivning om anlæggelse af kunstgræsbaner, herunder valg af leverandører. Arbejdsgruppens primære opgave er at inspirere og vidensformidle, og derfor tager kunstgræsarrangementet udgangspunkt i Storvorde Sejlflod Boldklubs erfaringer og perspektiver.
 
- Det er en kompleks proces at anlægge en kunstgræsbane. Og derfor er jeg rigtig glad for, at Storvorde Sejlflod Boldklub vil dele ud af sine erfaringer og lægge faciliteter til for at hjælpe andre klubber på vej, siger DBU Jyllands formand Bent Clausen.
 
Pris og tilmelding
Det koster 250 kroner at deltage, inkl. forplejning.
Tilmelding skal ske senest mandag den 11. marts 2019 via dette link.
 
Obs! Der er plads til maksimalt 30 deltagere. 
 
Betaling: Klubber modtager en faktura, mens deltagere fra kommuner får tilsendt en opkrævning via EAN-nummer.
 
Praktiske informationer
Inspirationsdagen foregår lørdag den 16. marts 2019, klokken 10.00-14.00.
Storvorde Sejlflod Boldklub er vært på adressen Tofthøjvej 45, 9280 Storvorde.
 
Spørgsmål?
Hvis du vil vide mere om inspirationsdagen, er du velkommen til at kontakte Jacob Ebsen Madsen på jacm@dbujylland.dk eller telefon 8939 9964 eller Thomas Jensen fra Storvorde Sejlflod Boldklub på thoj1947@gmail.com eller telefon 5132 0954.

Af: Marie Lauridsen. Foto: Henrik Bjerregrav - 08. februar 2019, 11:00

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første